Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Danish Crown satsar på svensk kött från svenska gårdar

På Tulip Professional arbetar vi kontinuerligt med att utveckla vårt sortiment och erbjuda våra kunder nya och spännande produkter för en god och varierande matsedel. Nu erbjuder vi flera av våra storsäljare med svenskt kött från svenska gårdar.

Vi på Tulip Professional värnar om våra kunder och vi vill göra vårt sortiment så bra som möjligt för er. Förutom att leverera produkter av högsta kvalitet, kan vi även erbjuda ett brett sortiment med noga utvalda ingredienser. Vi är glada att kunna presentera flertalet artiklar i vårt sortiment utan allergener i recepturen.

Hållbarhet och kvalitet måste gå hand i hand in i framtiden

Hur vi äter och producerar kött är inne i en positiv förändring där vi som producent tar ett viktigt ansvar för hur saker görs annorlunda. År 2030 kommer vi att ha minskat vårt klimatavtryck med 50 procent jämfört med 2005. Förändringen kommer dock inte att upphöra 2030. Vår vision är en framtid där Danish Crowns köttproduktion är helt klimatneutral.

Baconspecialisten sedan 1912

Med mer än 108 år av kvalitetsbacon kan Tulip stolt titulera sig som baconspecialister. Vi har idag en produktion på runt 52.000 ton bacon, vilket gör oss marknadsledande på bacon i flera av de länder där Tulip är verksamma.

Tulip bacon tillverkas genom att köttet först saltas, sen torkas och röks över bokved tills smaken är perfekt. I sortimentet har vi allt från originalbacon, färdigstekt bacon, vegetariskt bacon, kalkonbacon och stekfläsk.

Köp Danish Crowns produter från svenska gårdar

Tulip Veggie Bacon

Saknar du också ett alternativ till bacon när du lagar mat utan kött? Inga problem. Tulip Veggie Bacon är ett vegetariskt alternativ till bacon, som är 100% växtbaserat och innehåller ärt- och potatisprotein. Tulip Veggie Bacon är utan tillsatt soja och rökt över bokflis.