Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stämningsfulla dukningar för hela säsongen

När temperaturen sjunker ute blir det desto viktigare att skruva upp inomhus. Med Dunis höst- och vinternyheter sätter du stämningen på och kring bordet – klassiskt, modernt, färgfest eller jordnära, där finns något för alla smaker.

Vi går mot varmare tider

Hösten genomsyras av varma toner i gult, orange och rött och tillsammans med naturen tar vi oss igenom några fantastiska färgskiftningar. Inomhus tänder vi gärna brasor, dricker varmt och äter mustigt.

Temat är alltså värme och det syns också i vårt val av interiör. Den här säsongen går även ut på familj och socialt umgänge och gästerna söker sig till serveringar med trivsam atmosfär. Spegla gästens behov med små medel i form av varma ljuskällor och dukningar med inbjudande motiv.

En vinter med maxat mys

Efter flera restriktiva år är det äntligen dags att få fira våra högtider fullt ut. Inget maxtak, bara maxat mys. Duka upp för traditionella eller alternativa firanden, gör som förut eller ta tillfället i akt och gör något helt nytt.

Med festliga dukningar sätter du temat för festen. Gör det till en omsorgsfull och minnesvärd tillställning med Dunis jul- och nyårsmotiv med inspiration tagen från de senaste trenderna.

Matcha säsongens dukningar med rätt tillbehör och belysning

Med LED-ljus skapar du en stämningsfull miljö. Att LED även är ett säkrare och mer miljövänligt alternativ till levande ljus, är bara bonusar.

Vår prisbelönta serie Laponian består av bordstillbehör med många finesser. De är tillverkade av robusta material och har ett tidlöst uttryck som gör att de passar in i de flesta miljöer. Produkterna är även flexibla och kan användas för flera olika ändamål. De praktiska egenskaperna i kombination med det skandinaviska formspråket gör att serien redan har tilldelats två designpriser hittills i år.

Köp säsongens produkter här: