Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Smarta julbord 2021 med Orkla

Vi har alla ett drömjulbord. Mycket är gemensamt, annat mer individuellt. - Vissa vill ha det som vanligt medan andra är nyfikna på något nytt.

NYA TIDER. NYA SERVERINGAR.

Julen hamnade onekligen i skymundan under förra året, men med lättade restriktioner och en ljus framtidstro, hoppas och tror vi på att det faktiskt kan bli jul i år igen.

Utöver det faktum att vi alla måste ta vårt ansvar, sköta oss och inte ställa till med någon ny pandemivåg, så finns det många saker att ta lärdom av från förra året. Många gäster har upptäckt smidigheten med take away och catering, så varför inte fortsätta att erbjuda dessa möjligheter, även om du slår till och bjuder på julbord eller jultallrikar i år?

Den som lyckas med den svåra konsten att vara flexibel samtidigt som man gör det både ekonomiskt och gott, kommer att stå där som vinnare när tomten är på väg tillbaka till Nordpolen igen.

EN NY ”SKINKA” PÅ JULBORDET

Anamma Vegoskinkfärs är inte bara glutenfri och vegansk. Den är också otroligt mångsidig och passar perfekt på julbordet, nu kan även patéälskarna få sitt om de vill äta vegetariskt.

FÖRSTA TUREN: SILLBORDET

Många kommer inte längre än till sillen på julbordet. Och det är inte särskilt konstigt. Sill finns i så många härliga inläggningar att man helt enkelt inte kan sluta.

ANDRA TUREN: VEGOBORDET

Vem har sagt att prinskorvar och köttbullar måste vara gjorda av kött? Ett modernt julbord bjuder givetvis även på gröna varianter!

TREDJE TUREN: EN LITE KÖTTIGARE RUNDA

Vi får inte glömma bort våra riktiga klassiker. Traditionen med mycket kött på julbordet sträcker sig hela vägen tillbaka till adventsfastan.

FJÄRDE TUREN: DESSERTBORDET

Självklart förtjänar dina gäster något riktigt gott som avslutning på julmiddagen. Vi har de söta tipsen så att alla blir glada!

JULEN TO GO

Trots vaccinationen får vi nog räkna med att julborden inte når upp till nivåerna före pandelmin. Bjud på ­fräscha, anpassade rätter som gästerna kan ta med hem, lägga upp på fat eller äta direkt ur förpackningen.

SISTA TOUCHEN: TILLBEHÖREN

Tillbehören är ofta det som piffar upp anrättningarna och ger dem en professionell touch.

Åter till Julsidan

Tillbaka