Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Smarta julbord 2020 med Orkla

Vi har alla ett drömjulbord. Mycket är gemensamt, annat mer individuellt. - Vissa vill ha det som vanligt medan andra är nyfikna på något nytt.

Många av de traditioner vi har kan både behållas som de är eller göras trendigare. Vi kallar det Trad & Trend. En blandning av det trygga och beprövade med det modernt nytänkande. Så oavsett vilket drömjulbord du vill bjuda dina gäster på, har vi smidiga lösningar som passar just dig.

FÖRSTA TUREN: SILLBORDET

Många kommer inte längre än till sillen på julbordet. Och det är inte särskilt konstigt. Sill finns i så många härliga inläggningar att man helt enkelt inte kan sluta.

ANDRA TUREN: VEGOBORDET

Vem har sagt att prinskorvar och köttbullar måste vara gjorda av kött? Ett modernt julbord bjuder givetvis även på gröna varianter!

TREDJE TUREN: EN LITE KÖTTIGARE RUNDA

Vi får inte glömma bort våra riktiga klassiker. Traditionen med mycket kött på julbordet sträcker sig hela vägen tillbaka till adventsfastan.

FJÄRDE TUREN: DESSERTBORDET

Självklart förtjänar dina gäster något riktigt gott som avslutning på julmiddagen. Vi har de söta tipsen så att alla blir glada!

JULEN TO GO

Trots vaccinationen får vi nog räkna med att julborden inte når upp till nivåerna före pandelmin. Bjud på ­fräscha, anpassade rätter som gästerna kan ta med hem, lägga upp på fat eller äta direkt ur förpackningen.

SISTA TOUCHEN: TILLBEHÖREN

Tillbehören är ofta det som piffar upp anrättningarna och ger dem en professionell touch.