Varor (9770 st)
Filter
- Bransch och matkultur
- Temperaturzon
Utrustning (9763)Förbrukning (7)
- Material
Rostfritt (1299)Plast (900)Glas (223)Polyester (428)Stål (134)Akryl (1)Aluminium (49)Andra konstfiber (197)Bomull (134)Gjutjärn (47)
Visa alla - Varumärke
Menigos egna varor (2015)Segers (1344)GenWare (706)Patina (255)APS (268)47 Ronin (2)4Living (1)Activa (4)Agnelli (10)Agora (4)
Visa alla - Färg
Transparent (483)Svart (1121)Vit (1119)Blå (201)Röd (122)Beige (38)Brun (53)Champagne (10)Grå (115)Grön (174)
Visa alla - Leverantör
Patina AB (557)Segers Fabriker AB (1344)Merx Team AB (323)Neville Uk Plc (713)Dalolindén AB (216)A-l Trading AB (33)ABAgrenco (18)Abw Equipment AB (5)Adelante I Sverige AB (4)Affärs & Butiksmaskiner Förs (29)
Visa alla - Serier
Terra (338)Craft (104)Captain (15)Austin (59)Vintage (68)35 (10)5 Stars (19)6200 (17)Acacia (8)Accessories (3)
Visa alla - Gastronormmått
GN 1/1, 325x530 mm (78)GN 1/2, 325x265 mm (64)GN 1/3, 325x176 mm (39)GN 1/6, 162x176 mm (26)GN 1/4, 162x265 mm (21)GN 1/1-20, 530x325 mm (12)GN 1/1-65, 530x325 mm (3)GN 1/2-100, 325x265 mm (1)GN 1/2-20, 325x265 mm (3)GN 1/2-65, 325x265 mm (3)
Visa alla - Storlek kläder
Onesize (56)L (93)C48 (40)C54 (35)C50 (36)5XL (3)C32 (6)C34 (12)C36 (12)C38 (13)
Visa alla - Fri från
EJ Bisfenol (62)EJ PVC (16)
- Hållbara val
FSC (4)
- Märkning
Livsmedelsgodkänd (4)
- Storlek skor
44 (14)43 (13)42 (14)41 (14)40 (14)35 (6)36 (10)37 (13)38 (14)39 (13)45 (10)46 (9)47 (7)48 (6)49 (2)
- Målgrupp
Herr (10)
Senaste nytt
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.
Så skapar du en smakresa för alla sinnen
Så skapar du en smakresa för alla sinnen
Som Sveriges enda disputerande kock inom måltidskunskap tar Johan Swahn ett nytt grepp om smakupplevelsen. Orden i menyn, kockens närvaro och bilderna på Instagram är bara några exempel på faktorer som har stor effekt på gästernas upplevelse.