Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Olivolja Grekisk Original Extra Virgin

Kolonial
    • Artikelnummer: 113925
    • Märke: Fontana
    • Leverantör: Fontana Food AB
    • Förpackning: 4x5 l
    • Nettovikt: 18 kg
    • Avr.vikt: 20 kg
    • Lev.artnr: 67794

Läs produktblad

Beskrivning

Fontana Olivolja Original är producerad av oliver plockade på det grekiska fastlandet.

Den huvudsakliga olivsorten är Koroneiki och oljan kallpressas i Lokrida. Balanserad och mild smak med en ton av nyklippt gräs. Passar till matlagning, till bröd och sallad. En utmärkt allround-olivolja. Öppnad förpackning bör förvaras mörkt och svalt. Produkten är vegetarisk och innehåller inga animalier, lämplig för veganer.
Praktisk info
PET-flaska
Märkningar
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi3700 kJ
Energi900 kcal
Fett100 g
varav
- mättat fett14 g
- enkelomättat fett79 g
- fleromättat fett7 g
Kolhydrat0 g
varav
- sockerarter0 g
- stärkelse0 g
Protein0 g
Salt0 g
Ingredienser

Extra virgin olivolja

Tillverkningsland

Grekland

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Rekommenderade produkter

Andra tittade på

Andra köpte också

Senaste nytt
Palemona – sommarens fräschaste drink!
Palemona – sommarens fräschaste drink!
Paloma är en mexikansk klassiker som i den prisbelönta bartendern Christian Grevius händer nu har fått en fräsch citrustwist. Perfekt för varma sommardagar.
Hållbarhet och havet
Hållbarhet och havet
Hållbara hav och sjöar är viktiga frågor för oss på Menigo. Vårt arbete handlar både om att öka andelen miljöcertifierad fisk och skaldjur – och att underlätta för våra kunder att göra hållbara val.
5 tips för kommunikation på krogen
5 tips för kommunikation på krogen
Anette Rosvall är kommunikatören som blev kokboksförfattare och sedan grundade Stellagalan. Hon brinner för att berätta om mat – så vi bad henne att dela med sig av sina bästa kommunikationstips för krögare.