Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Reblochon de Savoie 28% BP

Reblochon de Savoie 28% BP

Masson
Färskvaror
Art.nr. 213534
FRP
6x450 g
    • Leverantör: Wernersson Ost AB
    • Nettovikt: 2,7 kg
    • Lev.artnr: 23183
    • Koldioxidavtryck: 20.2 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Fransk ost tillverkade på pastöriserad komjölk. På 1300-talet betalade de franska bönderna arrende i förhållande till hur mycket mjölk boskapen gav. Mjölkade man inte korna fullt ut kunde man komma undan med ett lägre arrende. Den sista, särskilt feta mjölken – le reblache, mjölkades i smyg och användes sedan för att tillverka ost. Konsistensen är mjukt krämig och smaken mild med mycket karaktär och inslag av hasselnöt. Passar bra till Tartiflette = fransk potatisgratäng och ett krispigt vitt vin.
KlimatavtryckCO₂e/kg
20.2kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 20.2 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Utvalt för hotell & konferens: Mejeri, ost & ägg
Utvalt för hotell & konferens: Mejeri, ost & ägg
Tips på alkoholfritt från våra produktspecialister
Tips på alkoholfritt från våra produktspecialister
Våra produktspecialister har en gedigen erfarenhet när det kommer till att hitta den bästa drycken till maten eller till baren. Här ger de sina bästa tips på produkter och hur man ska tänka för att optimera sitt alkoholfria utbud i sommar.
Hög kötthalt, ett genuint hantverk och kvalitet, det är GÖL
Hög kötthalt, ett genuint hantverk och kvalitet, det är GÖL
Våra kvalitetsprodukter kännetecknas av hög kötthalt, ett genuint hantverk och kvalitet. Den välkända GÖL-vikingen symboliserar GÖLs styrka och kraft.