Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Hem
  • Recept & kalkyl
  • Prinskorv på en rotfruktbädd, friterade lökringar, senapskräm och färska örter
Åtgärder

Prinskorv på en rotfruktbädd, friterade lökringar, senapskräm och färska örter

Receptkategori: À la Carte

(0 röster)
Länge leve måltiden offentlig
Prinskorv på en rotfruktbädd, friterade lökringar, senapskräm och färska örter

Gör så här

Skala och dela rotfrukter i bitar. Lägg i ett bleck, ringla över olja samt salt och peppar. Rosta i ugn tills dom är mjuka. Stompa sedan rotfrukterna eller kör snabbt sönder i en mixer. Häll över i en kastrull och tillsätt grädde och smör. Koka upp innan servering. Stek prinskorven Skala och skiva löken tunnt och blanda runt i maizena. Fritera lökringarna i olja och låt rinna av innan servering Vispa färskost med senap till en slät kräm. Smaka av med salt och peppar. Arrangera allt snyggt på en tallrik

Energifördelning

11.2%47.6%41.2%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi579.3 kJ
Energi140.24 kcal
Fett10.16 g
varav
- mättat fett6.01 g
- enkelomättat fett0.58 g
- fleromättat fett0.14 g
Kolhydrat8.78 g
varav
- sockerarter3.41 g
- stärkelse0 g
Protein2.39 g
Salt0.47 g
Fiber1.63 g
Vitamin A 45.53 µg
Vitamin K0.86 µg