Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Gravad vit sparris med inslag av Chipotle

Receptkategori: Förrätter
Recept skapade av Daniel Haynes, Kocklandslaget, för Santa Maria. Gravad vit sparris med regnbåge täckt i wasabi & sesame, veloutè på sparris och ingefära, kryddostcrème med örtcrust samt limepeppar-picklad kålrabbi.

(0 röster)
Nyckelhål Vegetarisk Äggfri Laktosfri KRAV Skaldjursfri Fiskfri Jordnötsfri Mjölkfri Nötfri Sellerifri Sesamfröfri Svaveldioxid eller sulfitfri Lupinfri Blötdjursfri
Gravad vit sparris med inslag av Chipotle

Gör så här

Börja med att blanda socker och salt till ett gravsalt. 


Skala sparrisen och täck sedan den med gravsaltet och grava sparrisen i 1 timme. 


Vakuumförpacka sparrisen och ånga i ugnen på 96°C i ca 4 minuter. 


Vid servering värm sparrisen i ugnen eller på grillen och avsluta med att pensla sparrisen i BBQ Sauce Sweet Chipotle. 

Du behöver

1 kgSparris vit hel*
30 gStrösocker
30 gFint Salt utan Jod
BBQ Sauce Sweet Chipotle

Energifördelning

100.0%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi48.11 kJ
Energi11.32 kcal
Fett0 g
varav
- mättat fett0 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat2.83 g
varav
- sockerarter2.83 g
- stärkelse0 g
Protein0 g
Salt2.83 g