Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fatöl till golfkrogen

Vilken öl måste jag ha i faten? Det bestämmer du! Med Menigo som ölleverantör regleras varken volym eller sortiment. Vi löser installation, service och underhåll. Kontakta din säljare för en kostnadskalkyl.

När vår- och sommarväder gör sig påmind strömmar gästerna till golfbanorna och därmed även din golfkrog. För att möta gästernas önskemål gäller det att ha en väl utrustad bar inte minst med goda och varierade alternativ i kranarna.

Planera
din bar

Olika öl vid olika tillfällen

Valmöjligheterna av öl är många så hur kan man planera?

Under varma dagar är en ljus och svalkande pilsner eller lager ett utmärkt alternativ. Här kan även en veteöl eller en ljus ale passa väl. Kraftigare alternativ som mörka ales eller stout passar ofta bättre till kvällen när det blivit lite svalare eller vid mulna dagar, därav minst lika viktiga att ha i sortimentet.

Effektivisera din servering

Med fler gäster och större ytor kan det vara smart att utöka antal kranar och att placera ut fler barer. Att till exempel komplettera med en mindre bar på uteserveringen underlättar både personalens jobb och gör gästerna nöjdare, som får sin dryck snabbare. Då ökar också försäljningen.

I vår fatöls-lösning ingår en proffsig installation i din befintliga bar eller som en helt fristående utebar med din egen design.

Vi löser fatölen

Vi erbjuder en tjänst för fatölen där du som kund inte behöver skriva avtal med något bryggeri som reglerar volym och sortiment. Istället samarbetar vi med KALL som sköter teknisk
installation och kopplingar, service och underhåll. Vill du veta mer? Kontakta din säljare.

Menigo som ölleverantör

  1. Ni är inte låsta till ett bryggeri som reglerar volym och sortiment 
  2. Välj sortiment från fler bryggerier och säsongsanpassa dina fat 
  3. Hjälp med installation, service och underhåll 
  4. Installation i din befintliga bar eller som en helt fristående utebar med din egen design.
  5. Dryck och mat i samma leverans

Vill du veta mer?

Nyfiken på att få en kostnadskalkyl för KALL fatöls-lösning? Kontakta säljaren för din region så hjälper vi dig att räkna på den bästa lösningen för dig.
Kontakta oss