Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Trendspaningar

Här hittar du som krögare och kock trendspaningar från restaurangbranschen. Både från oss på Menigo och externa skribenter. Trevlig läsning!
Vildplockat på menyn
Vildplockat på menyn
Trenden med vildplockat på menyn har kommit för att stanna. Vilka växter är mest populära? Och hur använder du dem? Svaret får du här!
Hållbarhetschef Erika Rapp om framtidens sjömat
Hållbarhetschef Erika Rapp om framtidens sjömat
Som leverantör vill vi på Menigo självklart vara med och bidra till en positiv utveckling inom hållbarhet kopplat till sjömat. Utmaningarna är många - likaså möjligheterna.
Trendspaning! Vad dominerar restaurangernas menyer 2025?
Trendspaning! Vad dominerar restaurangernas menyer 2025?
Menigos Maria Ode tittar in i spåkulan och hittar trenderna som kommer dominera Matsverige 2025. Sjömaten spelar inte helt otippat en viktig roll.