Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Menigo Golferbjudande

Menigo levererar mat, utrustning och dryck till din verksamhet. Vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern.

Vi har ett brett sortiment som sträcker sig från små närproducerade ostar till olja i tiolitersförpackningar. Vi erbjuder dessutom ett stort sortiment av ekologiska produkter som ständigt är under utveckling. Att lägga en order sent på kvällen eller tidigt på morgonen är inga problem när du använder vår webbshop. Den är öppen dygnet runt, året om. Här kan du även lägga upp favoritlistor, inventera, få tillgång till recept, kalkyler och mängder med inspiration.  

 

Varför Menigo?

Vi levererar mat, dryck och utrustning till din verksamhet. Som Menigo Partnerkund får du också unika erbjudanden och hjälp med att öka din lönsamhet. Vi bidrar med bra avtal inom kortinlösen och kassasystem, försäkringar, brandskydd och utbildningar.
Läs mer om Menigo Partner

Skräddarsytt för din verksamhet

Vi har skräddarsydda erbjudanden anpassade till din verksamhet. Som kund får du ta del av 150 – 200 utvalda artiklar med extra bra priser, paketerbjudanden på alkohol och utrustning samt funktionella kläder för kök och servering.

Expertkompetens

Vi erbjuder ett insatt kundteam med din verksamhet i fokus. Med expertkunskap inom restaurang och servicehandel kan våra säljare och produktspecialister hjälpa dig med rätt sortiment och förmånliga avtal, allt för att förenkla din vardag.

Betallösningar

Med trygga och enkla betallösningar kan du spara både tid och pengar. Vi har ett samarbete med Swedbank Pay som hjälper dig med kortinlösen, kortterminal och annat du behöver för att komma igång.

Vattenavtal

Vi samarbetar med Thoureau - ett svenskt designkoncept för lokalproducerat vatten på restaurang. I servicen ingår bland annat installation, filterbyte, kolsyra, flaskor och drickbackar.

Vi kan din affär

Måltiden

Vår bredd är vår styrka. Vi har mat och dryck för alla tillfällen som du enkelt kan klicka hem via vår webbshop eller beställa från din personliga säljare. Med hjälp av våra köksmästare, produkt- och vinspecialister kan vi tillsammans utveckla dina menyer
Till sortimentet

Eventlösning

Vi på Menigo har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med evenemang, vare sig det är ett golfevent, en konferens eller ett bröllop. Prata med din säljare för mer information.
Till säljavdelningen

Kiosken

Ett välplanerat kiosksortiment optimerar din försäljning. Vi kan servicehandel och anpassar rätt sortiment till rätt mågrupp. För maximal synlighet och placering av kioskens varor arbetar vi efter  planogram. Här hittar du allt inom dryck & konfektyr
Till Golfshoppen

Kläder & Utrustning

Vi har funktionella och stilrena kläder för din kökspersonal som kockskjortor och förkläden i slitstarka material. Det är viktigt att ha rätt utrustning i kök och matsal, se hela vårt sortiment av porslin, bestick, glas, tillagning och servering här.
Till sortimentet

Menigos färskvaruhall

Speciellt utformade för att förse din verksamhet med just det ni behöver!

Din specialist på färskvaror.

Vi har ett brett sortiment som sträcker sig från små närproducerade ostar till olja i tiolitersförpackningar. Vi erbjuder dessutom ett stort sortiment av ekologiska produkter som ständigt är under utveckling.
Till Färskvaruhallen

 

Lyxells
på Vallda Golf & Country Club är golfrestaurangen som tagit steget till att bli en  upplevelse i sig
– för golfare och alla andra.

traffsakert_elips.png

”Om man inte spelar golf så ligger vi ju väldigt off.
Och då måste vi 
erbjuda något unikt”

INGEMAR & INGRID LYXELL

Träffsäkert!

Letar du härliga recept, inspirerande reportage och vägledning i lönsam försäljning? Vi hjälper vi dig med menyplanering, digital inventering, beställningar och leveransuppdateringar direkt i mobilen. Här hittar du allt till Golfanläggningen!
Bli kund

Måltiden

Vår bredd är vår styrka. Vi har mat och dryck för alla tillfällen som du enkelt kan klicka hem via vår webbshop eller beställa från din personliga säljare. Med hjälp av våra köksmästare, produkt- och vinspecialister kan vi tillsammans utveckla dina menyer
Till sortimentet

Kiosken

Ett välplanerat kiosksortiment optimerar din försäljning.
Till shoppen

Vi hjälper dig att planera din butik med hjälp av planogram. Tydlig produktexponering och bra utrymmen i kiosken ökar både försäljning och kundnöjdhet.

Satsa på storsäljarna inom respektive kategori och tänk på att nyheter säljer – många kunder köper både sin favorit och nyhet, vilket genererar dubbel försäljning.

Satsa på multierbjudanden, som 3 för XX kr. Passar extra bra för produkter som Kexchoklad eller Marabou stycksaker.

Skapa komboerbjudanden som ”dryckyoghurt och banan” eller ”dryck och konfektyr”, till ett bra pris.

Skapa menyer som korv & dryck eller kaffe & bulle. 

Skylta kassadisken med produkter i småkorgar eller cylindrar. Klassiska impulsartiklar är Kick, pingvinstång och Toms Sköldpadda.

I Golfshoppen:
Latte Art 2,6% KRAV
Vitamin Well Defence Citrus Fläder PET
Wrap Kyckling ägg & bacon

Kläder

Vi har ett samarbete med Roupéz Profile AB, som erbjuder extra prisvärda profilkläder för dig som Menigo partnerkund.
Läs mer

Utrustning

Rätt utrusning till kök och matsal underlättar din vardag och förstärker gästernas restaurangupplevelse. Vårt utrustningssortiment består av 10 000 artiklar som vi kontinuerligt uppdaterar med de senaste trenderna på marknaden.
Se förbrukningsartiklar

Eventlösningar

Vi på Menigo har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med evenemang, vare sig det är ett golfevent, en konferens eller ett bröllop. Prata med dig säljare för mer information.
Till säljavdelningen