Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Menigo Golferbjudande

Menigo levererar mat, utrustning och dryck till din verksamhet. Vårt mål är att vara den absolut bästa och mest hållbara samarbetspartnern för dig som arbetar professionellt inom restaurang.

Vi kan din affär

Vi har ett brett sortiment som sträcker sig från små närproducerade ostar till olja i tiolitersförpackningar. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment av ekologiska produkter som ständigt är under utveckling. Att lägga en order sent på kvällen eller tidigt på morgonen är inga problem när du använder vår e-handel eller app. De är öppna dygnet runt, året om. Där kan du kan även lägga upp favoritlistor, inventera, hitta recept, kalkyler och få tillgång till mängder med inspiration.

Som kund hos Menigo får du:

- Leverans upp till 6 dgr/v
- Onlinebeställning 24/7
- Alla varor i samma leverans
- Beställning av färskvaror för leverans dagen därpå
- Personlig rådgivning i chatten dagtid
- Smart app för returhantering, pant och leveransinfo
- Expertrådgivning för färskvaror, alkohol, utrustning och förbrukningsvaror

Vill du bli kund?
KONTAKTA OSS

Måltiden

Vår bredd är vår styrka. Vi har mat och dryck för alla tillfällen som du enkelt kan klicka hem via vår e-handel eller beställa från din personliga säljare. Med hjälp av våra kunniga specialistsäljare kan vi tillsammans utveckla dina menyer.
Upptäck sortimentet

Fatölen

Vi erbjuder en fatöls-lösning i samarbete med KALL, där du som kund inte behöver skriva avtal med något bryggeri som reglerar volym och sortiment. Du väljer själv vilket sortiment du har i kranarna. Låt oss ta fram en kostnadskalkyl för din verksamhet!
Vår fatöls-lösning

Halfway house

Ett välplanerat kiosksortiment optimerar din försäljning. Vi kan servicehandel och anpassar rätt sortiment till rätt målgrupp. För maximal synlighet och placering av kioskens varor arbetar vi efter planogram. Här hittar du allt inom dryck & konfektyr.
Halfway house-favoriter

Take away-sortiment

Livet på golfbanan är i ständig rörelse och många gäster vill gärna ta med sig kaffet ut på greenen. Vi har ett brett sortiment av take away-artiklar som du inte kan vara utan. Du hittar allt från pappersmuggar med lock till sugrör i bambu.
Take away-utbudet

Din specialist på färskvaror

Våra färskvaruhallar är strategiskt placerade över landet för att kunna leverera varor på ett snabbt och effektivt sätt. Vår färskvaruaffär präglas av affärsmässighet, ett attraktivt sortiment, flexibilitet och snabbhet.
Till Färskvaruhallen

Menigos färskvaruhall

Speciellt utformade för att förse din verksamhet med just det ni behöver!

Sortiment för event

Oavsett om du ska hålla ett golfevent, en konferens eller ett bröllop på golfanläggningen finns det du behöver i vårt sortiment. Vi hjälper dig gärna utifrån dina behov.
Kontakta oss

Räkna rätt på recept

Under Recept & kalkyl hittar du inspirerande recept och kan göra kalkyler för lönsamma måltider. Här kan du skapa egna recept, menyer och hela matsedlar.
Upptäck här

Bli Menigo partner-kund

Vi vet att det kan vara en utmaning att driva restaurang och att tiden är dyrbar. Därför finns Menigo partner. Här har vi samlat unika erbjudanden till förmånliga priser på allt från tvätt och el till försäkring. Allt för att förenkla din vardag.
Läs mer om Menigo Partner


Expertkompetens

Vi erbjuder ett insatt kundteam med din verksamhet i fokus. Med expertkunskap inom restaurang och servicehandel kan våra säljare och produktspecialister hjälpa dig med rätt sortiment och förmånliga avtal, allt för att förenkla din vardag.

Egenkontroll

I samarbete med Nomor får du som Menigo partner-kund bra pris på allt från förebyggande skadedjursskydd till saneringar, hygieninspektioner, provtagning, husbesiktningar, fastighetsskötsel och radonmätning

Vattenavtal

Vi samarbetar med Thoureau - ett svenskt designkoncept för lokalproducerat vatten på restaurang. I servicen ingår bland annat installation, filterbyte, kolsyra, flaskor och drickbackar.

Bli kund hos oss på Menigo

Nyfiken på hur Menigo kan hjälpa till att öka lönsamheten för din golfkrog? Kontakta en av våra säljare!
Kontakta oss