- Hem
- Recept & kalkyl
- Burgerglaze
Åtgärder
Burgerglaze
Receptkategori: À la Carte●●●●●
(0 röster)
(0 röster)
Länge leve måltiden restaurang
Gör så här
- Koka alla ingredienser i 30 minuter på låg värme, rör med jämna mellanrum så att det inte bränner i botten.
- Mixa sedan till en slät glace i en kannmixer.
Du behöver
| 2 hg | Gul Lök Klass 1 |
| 2 st | Vitlöksklyftor* |
| 1,5 msk | Muscovadosocker* |
| 4 dl | Ketchup Hink |
| 2 dl | Chilisås Hink |
| 1 krm | Shichimikrydda* |
| 3,3 msk | Sherryvinäger* |
| 3,3 msk | Japansk soja* |
| 2 msk | Dijonsenap* |
| 1 tsk | Ingefära malen* |
| 1 cl | Liquid smoke* |
| 1 tsk | Spiskummin* |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!
Näringsdeklaration
| Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
|---|---|
| Energi | 286.85 kJ |
| Energi | 66.73 kcal |
| Fett | 0.02 g |
| varav | |
| - mättat fett | 0 g |
| - enkelomättat fett | 0 g |
| - fleromättat fett | 0 g |
| Kolhydrat | 14.83 g |
| varav | |
| - sockerarter | 11.82 g |
| - stärkelse | 0 g |
| Protein | 1.14 g |
| Salt | 1.95 g |
| Fiber | 1.04 g |
kr