Varor (740 st)
Swing Glasflaska med Bygelkork h31,5cm 1L
Bormioli Rocco
Utrustning
Art.nr. 555777
Minsta beställning 1 st
Glasmatta Dri-dek plast svart 33,3x33,3x1cm
Barkonsult
Utrustning
Art.nr. 581526
Minsta beställning 1 st
Filter
- Säsong och högtid
- Bransch och matkultur
Italienska_köket (5)
Italien
- Temperaturzon
Utrustning (739)Förbrukning (1)
- Material
Rostfritt (104)Plast (82)Glas (20)Trä (29)Andra konstfiber (9)Akryl (1)Aluminium (4)Metall (5)Naturmaterial (2)Papper (3)Polyester (5)Stål (6)
- Varumärke
Menigos egna varor (150)APS (93)Barkonsult (46)GenWare (112)Bormioli Rocco (24)47 Ronin (1)Agnelli (1)Antiqua (1)Arcoroc (5)AT Line (1)
Visa alla - Leverantör
Barkonsult AB (56)Assheuer+pott Gmbh & Co.kg (92)Neville Uk Plc (119)Bormioli Luigi S.p.a. (24)Merx Team AB (25)Arc France (8)At Line AB (1)Bakers AB (1)Barcompagniet AB (1)Bergqvist Agenturer AB (47)
Visa alla - Färg
Svart (60)Transparent (35)Brun (14)Vit (11)Multi (13)Beige (5)Blå (5)Grå (4)Grön (5)Gul (2)Guld (1)Koppar (1)Natur (4)Röd (2)Sand (2)
- Serier
Vintage (20)PULLTE (2)Top Fresh (6)Barrel (4)Swing (2)Acacia (4)APS (1)Bohemia (1)Boston (1)Buffé (20)
Visa alla - Gastronormmått
GN 1/1, 325x530 mm (11)GN 1/3, 325x176 mm (4)GN 1/4, 162x265 mm (1)GN 1/2, 325x265 mm (6)GN 1/4-65, 265x162 mm (1)GN 2/3, 325x354 mm (5)GN 1/6, 162x176 mm (1)GN 1/1-20, 530x325 mm (4)
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.
Fredrik har knäckt koden
Fredrik har knäckt koden
Personal och chefer som mår bra, trivs och är engagerade – det var målet när Fredrik Eriksson lanserade programmet Krogkoden. Krogkoden innehåller internutbildningar, inspirationsdagar, rutiner och struktur som har hjälpt koncernen igenom krisen.