Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (17 st)

Kronjäst Matbröd

Jästbolaget
Färskvaror
Art.nr. 212369
FRP
40x50 g

Bagerijäst Original

Jästbolaget
Färskvaror
Art.nr. 208561
FRP
12x1 kg

Bakpulver

Kockens
Kolonial
Art.nr. 126265
FRP
1x2x1 kg

Bikarbonat

Santa Maria
Kolonial
Art.nr. 119034
FRP
6x1,1 kg

Torrjäst

Santa Maria
Kolonial
Art.nr. 790393
FRP
50x2x12 g

Jäst Söt Deg

Jästbolaget
Färskvaror
Art.nr. 212370
FRP
40x50 g

Torrjäst för Matbröd

Jästbolaget
Kolonial
Art.nr. 121743
FRP
48x28 g

Bakpulver

Ekströms
Kolonial
Art.nr. 708806
FRP
1x2x1 kg

Hjorthornssalt

Kockens
Kolonial
Art.nr. 127481
FRP
10x50 g

Bikarbonat

Kockens
Kolonial
Art.nr. 116187
FRP
6x2 kg

Bakpulver

Femtorp
Kolonial
Art.nr. 103523
FRP
4x1,5 kg
Bakpulver

Bakpulver

Santa Maria
Kolonial
Art.nr. 127964
FRP
6x700 g

Bakpulver

Dr Oetker
Kolonial
Art.nr. 126346
FRP
6x160 g

Bjästflingor

Bjäst
Kolonial
Art.nr. 121887
FRP
6x160 g

Kronjäst KRAV

Jästbolaget
Färskvaror
Art.nr. 125932
FRP
20x12x50 g

Torrjäst för Söt Deg

Jästbolaget
Kolonial
Art.nr. 121740
FRP
48x28 g

Bikarbonat

Kockens
Kolonial
Art.nr. 127726
FRP
9x70 g
Filter
  • Säsong och högtid
  • Temperaturzon
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Växtbaserat
  • Hållbara val
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.