Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (20 st)

Brödsirap

Dansukker
Kolonial
Art.nr. 100144
FRP
8x750 g

Glukossirap

Kobia
Kolonial
Art.nr. 127491
FRP
1x7 kg

Agavesirap EKO

Jakobsens
Kolonial
Art.nr. 116383
FRP
8x350 g

Glukossirap

Kåkå
Kolonial
Art.nr. 122975
FRP
1x15 kg

Lönnsirap

Maple Joe
Kolonial
Art.nr. 125308
FRP
6x1 l

Sirap Mörk

Dansukker
Kolonial
Art.nr. 100142
FRP
8x750 g

Sirap Ljus

Dansukker
Kolonial
Art.nr. 100182
FRP
14x750 g

Agavesirap Ekologisk

Sunny
Kolonial
Art.nr. 103200
FRP
12x500 g

Sirap Svart

Nordic Sugar
Kolonial
Art.nr. 126798
FRP
1x12,5 kg

Lönnsirap

Maple Joe
Kolonial
Art.nr. 110284
FRP
8x250 g

Sirap Vit

Dansukker
Kolonial
Art.nr. 100181
FRP
8x750 g
Glukossirap

Glukossirap

Nordic Sugar
Kolonial
Art.nr. 128518
FRP
1x12,5 kg

Agavesirap Flytande EKO

Tage Lindblom
Kolonial
Art.nr. 126630
FRP
1x25 kg

Granskottssirap EKO

Högtorp Gård
Kolonial
Art.nr. 124778
FRP
6x100 ml

Sirap Ljus EKO KRAV

Dansukker
Kolonial
Art.nr. 124451
FRP
8x750 g
Ljus Sirap EKO KRAV

Ljus Sirap EKO KRAV

Nordic Sugar
Kolonial
Art.nr. 128755
FRP
1x12,5 kg

Granatäppelsirap

Sevan
Kolonial
Art.nr. 124005
FRP
12x250 ml

Sirap Malt

Nordic Sugar
Kolonial
Art.nr. 127458
FRP
1x12,5 kg

Tjärsirap EKO

Högtorp Gård
Kolonial
Art.nr. 124780
FRP
6x100 ml
Vit Sirap

Vit Sirap

Nordic Sugar
Kolonial
Art.nr. 128517
FRP
1x12,5 kg
Filter
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Hållbara val
Senaste nytt
Julens sortimentslista
Julens sortimentslista
Nu är vår sortimentslista för julen här! Planera för julens inköp redan nu – och gör julen lönsam med fina kampanjpriser på många artiklar.
Här görs Sveriges äldsta ost
Här görs Sveriges äldsta ost
På den ekologiska mjölkgården Almnäs Bruk tillverkas hantverksmässiga ostar av mjölk från gårdens egna kor. I sortimentet finns bland annat Wrångebäcksosten – Sveriges äldsta registrerade ostvarumärke.
Anna Norström - om höstens trender
Anna Norström - om höstens trender
"Mer närodlat, grönt och giftfritt på menyn i höst - och sluta med buféer! " Det är journalisten och matkritikern Anna Norströms råd till branschen.