Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (12 st)

Champinjon

Menigo frukt & grönt
Färskvaror
Art.nr. 755875
KG
1xca 3 kg
KGD
1x100g

Kastanjechampinjon

Menigo frukt & grönt
Färskvaror
Art.nr. 741518
KG
1xca 3 kg
KGD
1xca100 g

Champinjon Basic Hel Låda

Menigo frukt & grönt
Färskvaror
Art.nr. 736813
FRP
1x3 kg

Champinjon i Ask

Menigo frukt & grönt
Färskvaror
Art.nr. 741514
ST
1xca 250 gr

Skogschampinjon EKO KRAV Sverige

Menigo frukt & grönt
Färskvaror
Art.nr. 303172
KG
1xca3 kg
KGD
1xca3 kg

Champinjon Mini

Menigo frukt & grönt
Färskvaror
Art.nr. 302959
KG
1xca3 kg
KGD
1xca100 g

Champinjon EKO KRAV Sverige

Menigo frukt & grönt
Färskvaror
Art.nr. 303171
KG
1xca3 kg
KGD
1xca3 kg

Champinjon EKO

Menigo frukt & grönt
Färskvaror
Art.nr. 301926
KG
1xca 3kg
KGD
1xca100 g

Skogschampinjon EKO

Menigo frukt & grönt
Färskvaror
Art.nr. 301011
KG
1xca1 kg
KGD
1xca1 kg

Champinjonskott Sverige

Menigo frukt & grönt
Färskvaror
Art.nr. 302012
KG
1xca3 kg

Champinjon Extra Fina

Menigo frukt & grönt
Färskvaror
Art.nr. 741512
KG
1x2,5 kg
KGD
1xca100 g

Champinjon Sverige

Menigo frukt & grönt
Färskvaror
Art.nr. 302928
KG
1x3 kg
KGD
1x100 g
Filter
  • Färskvaruhallen Menigo
  • Hållbara val
Senaste nytt
Street Food på Menyn
Street Food på Menyn
Att äta ute är mer inne än någonsin. Du har väl inte missat vårt utvalda sortiment som passar utmärkt för street food. Fräsch kyckling, krispiga fries och viktiga tillbehör.
Gör ett större intryck
Gör ett större intryck
Vårens alla tillställningar som påsk, bröllop och sommaravslutningar finns ett gemensamt tema i mat, dryck och dukning. Vägen till en elegant borddukning behöver inte vara så svår. I alla fall inte om den kvalitetsmedvetna tar hjälpa av Dunis sortiment.
”Jag tror att hållbarhet är den enda vägen framåt”
”Jag tror att hållbarhet är den enda vägen framåt”
Årets Stellakock heter Elvira Lindqvist och är kökschef på Fotografiska i Stockholm. För Menigo berättar hon om sin passion för hållbarhet och varför det behövs ett särskilt pris för kvinnliga kockar.