Varor (499 st)
Altozano Verdejo Sauvignon Blanc
Finca Constancia/Gonzalez Byas
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 730542
FRP
6x75 cl
Filter
- Bransch och matkultur
- Land
Frankrike (128)Italien (91)Tyskland (62)Spanien (53)Österrike (32)Argentina (6)Australien (12)Chile (15)Grekland (5)Libanon (3)
Visa alla - Region
Bourgogne (38)Venetien (21)Rheinhessen (17)Languedoc-Roussillon (21)Mosel-Saar-Ruwer (10)Abruzzerna (5)Aconcagua (3)Alentejo (3)Alsace (20)Apulien (3)
Visa alla - Leverantör
Arvid Nordquist Hab (53)Nigab AB (41)Enjoy Wine & Spirits AB (60)Solera Sweden AB (48)Moestue & Cask AB (26)ABNo.1 Production (24)Amka AB (9)Anora Sweden AB (2)Bibendum AB (4)Brewery Internat Sweden AB (2)
Visa alla - Växtbaserat
Vegan (164)
- Hållbara val
Ekologisk (78)EU Ekologisk odling (10)Fairtrade/Rättvisemärkt (1)Kravmärkt (1)Ecolabel (1)
- Varumärke
Menigos egna varor (11)Monte Flor (2)Badet Clement & Cie (3)Jacobs Creek (5)Viña Maipo (2)Accolade Wines (2)Agricola Querciabella (1)Alain Charrier (1)Albert Bichot (4)Alenjandro Fernandez Pesquera (1)
Visa alla - Producent
Götene Vin & Spritfabrik (2)Badet Clement & Cie (3)Viña Maipo (2)Orlando (4)KWV (4)Accolade Wines (4)Agricola Querciabella (1)Alain Charrier (1)Albert Bichot (4)ALEJANDRO FERNANDEZ PESQUERA (1)
Visa alla - Distrikt
Chablis (22)Vin de Pays d Oc (8)Tokaj (4)Vinho Verde (6)Kamptal (8)Alto Adige (3)Ardèche (1)Asti (3)Beaujolais (1)Bolgheri (1)
Visa alla
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.