Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

I vårt erbjudande: Vego

Vem hade väl kunnat gissa att vårt senaste gäng produkter skulle vara vego! Vi är stolta över att presentera vår vegomat producerad på råvaror från svenska gårdar.

FÖR DIG SOM VILL PROVA NÅGOT NYTT

Våra vegetariska rätter är egentligen precis som alla våra andra produkter, helt bestående av svenska råvaror utav finaste kvalité. För oss var detta något vi inte ville tumma på när vi tog fram våra vegetariska produkter. Resultatet blev något helt nytt i igenkänningsbara former som korv och bullar, producerade av proteinrika åkerbönor och ärtor, smaksatta med raps och svenska örter.

Rätterna hjälper dig laga enkla vegetariska recept som såväl inbitna korv- och köttbulleälskare kommer vilja äta om och om igen. Det bästa är att rätterna går snabbt att tillaga utan att tumma på kvalité och innehåller nyttigt protein från svenska gårdar.

Så oavsett du är flexitarian, lakto-ovo-tarian, stockholmsvegetarian eller karnivor passa på att prova något nytt!

VÅRA PRODUKTER

VEGO MIDDAGSKORV

Scan Vego Middagskorv är en ovo-vegetarisk korv gjord på en bas av svenska ägg och rapsolja. Korven är varsamt kryddad med bl.a. lök, ingefära, koriander, muskot och vitlök. Går utmärkt att steka i skivor, strimla eller tärna. Ett perfekt vegetariskt alternativ till traditionell falukorv.

VEGOBULLAR

Scans Vegobullar är gjorda på en bas av svensk åkerböna och gråärt. Bullarna är veganska och varsamt kryddade med bl.a. salt, svartpeppar och persilja för att få en riktigt rund och god smak. Prova gärna att servera dem med en mustig tomatsås, nykokt pasta och mozzarella eller lite riven parmesan.

VEGOKORV

Scan Vegokorv är en ovo-vegetarisk korv gjord på en bas av svenska ägg och rapsolja. Korven är klassiskt kryddad med bl.a. ingefära, muskot och svartpeppar. Perfekt att steka några minuter i pannan och servera i korvbröd med dina favorittillbehör.