Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hög kötthalt, ett genuint hantverk och kvalitet, det är GÖL

Våra kvalitetsprodukter kännetecknas av hög kötthalt, ett genuint hantverk och kvalitet. Den välkända GÖL-vikingen symboliserar GÖLs styrka och kraft.

Korv, salami och snacks från GÖL

Våra kvalitetsprodukter kännetecknas av hög kötthalt, ett genuint hantverk och kvalitet.  I sortimentet finner du både Korv, Salami och Snacks. GÖLs Korv är ett genuint hantverk och tillagas enligt stolta traditioner sendan starten 1934. GÖL Salami är känd för den goda smaken, den höga kötthalten och det gedigna hantverket. GÖL Snacks är små munsbitar, färska och färdiga att njuta av lite varsomhelst.

Vi ser att restaurangbesöken minskar men att kunden fortfarande prioriterar besök i baren. GÖLs snacks är som munsbitar, färska och färdiga att njuta av lite varsomhelst. Vi vet att denna typ av snacks köps på impuls och äts till stor del tillsammans med dryck som öl och vin. MEd andra ord; det perfekta tillbehöret att köpa i baren!

GÖL är en älskad klassiker bland korv- och salamientusiaster och är för många en självklarhet under årets alla tillställningar – till både vardag och fest. Våra kvalitetsprodukter kännetecknas av hög kötthalt, kvalitet och ett genuint hantverk. Idag är varumärket marknadsledande på dagligvaruhandeln och driver utvecklingen i kategorin. Det har gett en positiv tillväxt (+4% i värde) för ölkorv i dagligvaruhandeln under 2022* (Nielsen IQ, T Ölkorv, DVH, v 1-52 2022).

SNACKS – det självklara tilltugget

Vi ser att restaurangbesöken minskar men att kunden fortfarande prioriterar besök i baren. GÖL snacks är som munsbitar, färska och färdiga att njuta av lite varsomhelst. Vi vet att salamisnacks köps på impuls och äts till stor del tillsammans med dryck som öl och vin, det perfekta tillbehöret att köpa i baren.
GÖL är en älskad klassiker bland korv- och salamientusiaster och är för många en självklarhet under årets alla tillställningar – till både vardag och fest. Våra kvalitetsprodukter kännetecknas av hög kötthalt, ett genuint hantverk och kvalitet. Den välkända GÖL-vikingen symboliserar styrka och kraft. Idag är GÖL marknadsledande på dagligvaruhandeln och driver utvecklingen i kategorin. Det har gett en positiv tillväxt (+4% i värde) för ölkorv i dagligvaruhandeln under 2022* (Nielsen IQ, T Ölkorv, DVH, v 1-52 2022).

Lär dig mer om Danish Crown

Till leverantörsporträtt

GÖL är en älskad klassisker bland korv- och salamientusiaster. Den välkända viking-loggan symboliserar varumärkets styrka och kraft. Historian bakom varumärket sträcker sig så långt tillbaka som 1934 då Slaktaren Jörgen B. Jensen byggde sin första fabrik i den lilla byn Gjöl vid Limfjorden, därav namnet GÖL. 1966 byggde han en större fabrik och flyttade till Svenstrup, eftersom fler och fler började efterfråga Jensen´s kvalitetskorvar. Det är i denna fabrik som vi än idag tillagar våra produkter – helt enligt slaktare Jensens traditioner.