Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Färdigstekta färsbiffar – så gott som hemlagat!

Saftiga färdigstekta färsbiffar med olika kryddning för enkel hantering och olika smakupplevelser som passar både barn och vuxna.

Våra färsbiffar kommer frysta i smidiga förpackningar så att du kan använda precis hur många du vill och förvara resten i frysen. Det är bara att värma och servera på traditionellt vis med tillbehören du önskar eller servera kallt på exempelvis en smörgås. Vi erbjuder flera av våra favoriter med svenskt kött från svenska gårdar. Vi använder råvara av högsta kvalitet för att skapa en rustik känsla.

Finessen med våra färdigstekta färsprodukter är att det ger dig mer tid i köket då de är enkla att hantera och värma direkt i ugn. Vi har ett stort utbud med färsprodukter av varierande storlekar och smakinriktningar för att passa just din servering. Köttbullar och färsbiffar är populära och älskade i stora delar av världen. De går att variera i oändlighet när det gäller färs, kryddor, form och storlek. Varje kultur har en egen specialitet. Vi erbjuder färsbiffar med smaker från Spanien, Grekland, Turkiet och Balkanländerna. Våra färsbiffar och köttbullar passar extra bra på buffén, på lunchtallriken eller i en smörgås, du väljer själv.

Hamburgare

Pannbiff

Köttbullar

Grekiska frikadeller

Spansk färsbiff

Kebabfärsbiff

Cevapcici

Lär dig mer om Danish Crown

Till leverantörsporträtt
Svenskt kött från svenska gårdar

Våra färsbiffar med olika kryddning är färdigstekta för enkel hantering som passar både barn och vuxna. Flera av produkterna i denna kategori erbjuder vi med svenskt kött från svenska gårdar.