Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (14 st)

Vildsvinsinnerfilé Sverige

Svenskt gårdsvilt
Djupfryst
Art.nr. 411800
KG
1x6xca1 kg

Vildsvinsytterfilé

Svenskt gårdsvilt
Djupfryst
Art.nr. 411812
KG
1x8xca750 g

Vildsvin Grytbitar Sverige

Åke P Fågel & Vilt
Djupfryst
Art.nr. 410094
KG
1x2xca2,5 kg
KGD
1xca2,5 kg
Vildsvinsytterfilé Skinnad Sverige

Vildsvinsytterfilé Skinnad Sverige

Åke P Fågel & Vilt
Djupfryst
Art.nr. 413400
KG
1x8xca600 g
KGD
1xca600 g

Vildsvin Karré Sverige

Åke P Fågel & Vilt
Djupfryst
Art.nr. 410093
KG
1x6xca900 g
KGD
1xca900 g

Vildsvin Karré Sverige

Svenskt gårdsvilt
Djupfryst
Art.nr. 412502
KG
1x10xca600 g

Vildsvin Grytbitar Sverige

Svenskt gårdsvilt
Djupfryst
Art.nr. 411816
KG
1x4xca1,5 kg

Vildsvinslägg

Svenskt gårdsvilt
Djupfryst
Art.nr. 411797
KG
1x6xca1 kg

Vildsvinsinnanlår

Svenskt gårdsvilt
Djupfryst
Art.nr. 411821
KG
1x10xca600 g

Vildsvinskarré Sverige

Åke P Fågel & Vilt
Färskvaror
Art.nr. 212670
KG
1x5xca900 g
KGD
1xca900 g

Vildvsinsytterfilé Sverige

Åke P Fågel & Vilt
Djupfryst
Art.nr. 410096
KG
1x10xca500 g
KGD
1xca500 g

Vildsvinsinnanlår Sverige

Åke P Fågel & Vilt
Djupfryst
Art.nr. 410092
KG
1x10xca500 g

Vildsvinsinnanlår Sverige

Åke P Fågel & Vilt
Färskvaror
Art.nr. 212605
KG
1x4xca800 g
KGD
1xca800 g
Vildsvinsracks Sverige

Vildsvinsracks Sverige

Åke P Fågel & Vilt
Djupfryst
Art.nr. 408559
KG
1x4xca3 kg
Filter
  • Temperaturzon
  • Varumärke
  • Leverantör
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.