Avsnitt 5: Jakten på nya måltidsupplevelser

Private och Dark Kitchen, Pop-Up och helnischade restauranger står på menyn när Arvid Axland leder samtalet med gästerna Nina Wahgren-Gill - Head of Commercial, Menigo, Albin Edberg - Kock och kreatör, Anna Norström - Journalist och matskribent för bl.a. SVD och White Guide samt Moa Klingsell - Restaurangchef och delägare, Restaurang Asplund, över en måltid.
Från LA till Hong Kong
Våra trendspanare från tre kontinenter rapporterar om det senaste inom matvärlden. Från Los Angeles, Hong Kong och Lyon berättar Katie, Karolina och Katarina om gastronomiskt vegetariskt kök, endast en rätt på menyn och touchless menu.
Till samtalet serverade Restaurang Aplunds kantarellpizza, green taco och drinkar i kanna levererat och uppdukat i samarbete med Aviko, Danish Crown, Kronfågel, OATLY, T.Boer & zn, Unilever, Upfield, Diageo och Patina.