Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (11 st)
Vinöppnare pulltaps basic orange

Vinöppnare pulltaps basic orange

Pulltex
Utrustning
Art.nr. 509476
Minsta beställning 1 st
Vinöppnare Pulltaps basic vit

Vinöppnare Pulltaps basic vit

Pulltex
Utrustning
Art.nr. 509475
Minsta beställning 1 st
Flasköppnare 9x3,5cm

Flasköppnare 9x3,5cm

GenWare
Utrustning
Art.nr. 503374
Minsta beställning 1 st
Vinöppnare Pulltap’s Basic svart 12cm

Vinöppnare Pulltap’s Basic svart 12cm

Pulltap
Utrustning
Art.nr. 581591
Minsta beställning 1 st
Flasköppnare rostfri/plast svart 18cm

Flasköppnare rostfri/plast svart 18cm

GenWare
Utrustning
Art.nr. 503179
Minsta beställning 1 st
Vinöppnare Pulltap´s Colour Evolution 
svart metall 12cm
Minsta beställning 1 st
Flasköppnare rostfri 11cm

Flasköppnare rostfri 11cm

Jonas
Utrustning
Art.nr. 581528
Minsta beställning 1 st
Vinöppnare 13,5cm

Vinöppnare 13,5cm

Barkonsult
Utrustning
Art.nr. 510692
Minsta beställning 1 st
Kapsylöppnare Rostfri Svart 15,5cm

Kapsylöppnare Rostfri Svart 15,5cm

GastroMax
Utrustning
Art.nr. 513455
Minsta beställning 6 st
Korkskruv trähandtag 12cm

Korkskruv trähandtag 12cm

CJ Andersson
Utrustning
Art.nr. 581593
Minsta beställning 1 st
Korkskruv med Hävarm 17cm

Korkskruv med Hävarm 17cm

WAS
Utrustning
Art.nr. 515425
Minsta beställning 1 st
Filter
  • Material
  • Varumärke
  • Serier
  • Leverantör
  • Färg
Senaste nytt
Julens sortimentslista
Julens sortimentslista
Nu är vår sortimentslista för julen här! Planera för julens inköp redan nu – och gör julen lönsam med fina kampanjpriser på många artiklar.
Här görs Sveriges äldsta ost
Här görs Sveriges äldsta ost
På den ekologiska mjölkgården Almnäs Bruk tillverkas hantverksmässiga ostar av mjölk från gårdens egna kor. I sortimentet finns bland annat Wrångebäcksosten – Sveriges äldsta registrerade ostvarumärke.
Anna Norström - om höstens trender
Anna Norström - om höstens trender
"Mer närodlat, grönt och giftfritt på menyn i höst - och sluta med buféer! " Det är journalisten och matkritikern Anna Norströms råd till branschen.