Arvid Nordquist med Ta Fram Det Bästa Proudly Presents FUSIONArvid Nordquist med Ta Fram Det Bästa Proudly Presents FUSION
Tillsammans med David Lundqvist, Årets Kock 2018, har vi tagit fram inspirationsrätter i FUSION style. Vi presenterar två rätter gjorda i FUSION style – med inspiration från det nordiska, italienska och asiatiska köket. Låt dig inspireras!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristiderMat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.