Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (17 st)

Smör Normalsaltat 82%

Svenskt Smör
Färskvaror
Art.nr. 700610
FRP
10x1 kg

Smör Normalsaltat 80%

Valio
Färskvaror
Art.nr. 213662
FRP
10x1000 g

Smör Normalsaltat 82%

Svenskt Smör
Färskvaror
Art.nr. 700612
FRP
20x500 g

Smör Normalsaltat 82% EKO KRAV

Svenskt Smör
Färskvaror
Art.nr. 201817
FRP
20x500 g

Smör Normalsaltat 80%

Valio
Färskvaror
Art.nr. 202255
FRP
20x500 g

Smör Saltat 81% EKO

Arla Unika
Färskvaror
Art.nr. 213949
FRP
6x450 g

Smör Normalsaltat 82% EKO KRAV

Svenskt Smör
Färskvaror
Art.nr. 201513
FRP
10x1 kg

Smör Normalsalt 82%

Färskvaror
Art.nr. 901264
FRP
20x500 g

Laktosfritt Smör 82%

Svenskt Smör
Färskvaror
Art.nr. 206053
FRP
20x500 g

Smör Normalsaltat 82%

Norrmejerier
Färskvaror
Art.nr. 207131
FRP
20x500 g

Smör Normalsaltat 82%

Skånemejerier
Färskvaror
Art.nr. 202510
FRP
10x1 kg

Smör normalsaltat 80% Laktosfri

Valio
Färskvaror
Art.nr. 203734
FRP
20x500 g

Smör Normalsaltat 80%

Red Label
Färskvaror
Art.nr. 210789
FRP
20x500 g
Smörrullar Saltad

Smörrullar Saltad

La Conviette
Färskvaror
Art.nr. 217266
FRP
4x450 g

Smör Normalsaltat 80%

Red Label
Färskvaror
Art.nr. 204911
FRP
1x10 kg

Smör Extrasaltat 81%

Svenskt Smör
Färskvaror
Art.nr. 210056
FRP
10x500 g

Smör Normalsaltat 82%

Arla
Färskvaror
Art.nr. 229605
FRP
10x250 g
Filter
  • Färskvaruhallen Menigo
  • Säsong och högtid
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Fri från
  • Hållbara val
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.