Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (15 st)

Rödlök Picklad

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 210490
FRP
1x2,5 kg

Kimchi Mjölksyrad EKO KRAV_

Peterslund
Färskvaror
Art.nr. 209433
FRP
1x2,5 kg

Tomater Soltorkade i Örtmarinad

Ridderheims
Färskvaror
Art.nr. 214164
FRP
3x428 g

Sesampicklade Grönsaker

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 210996
FRP
1x2 kg

Peppardeus Fetaostfyllda

Ridderheims
Färskvaror
Art.nr. 215433
FRP
12x1 kg

Morot Picklad

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 304842
FRP
1x2,2 kg

Brunkål

Lecora
Färskvaror
Art.nr. 200922
FRP
6x1 kg

Ramslökkapris Ask

Menigo frukt & grönt
Färskvaror
Art.nr. 304687
ST
1x50 g

Vitlöksklyftor Marinerade

Ridderheims
Färskvaror
Art.nr. 214160
FRP
3x440 g

Rödbeta Mjölksyrad EKO KRAV

Peterslund
Färskvaror
Art.nr. 209431
FRP
1x2,5 kg

Vitkål Mjölksyrad Naturell EKO KRAV

Peterslund
Färskvaror
Art.nr. 209432
FRP
1x2,5 kg

Tomater Soltorkade Hackade

Ridderheims
Färskvaror
Art.nr. 210179
FRP
2x1,5 kg

Morot Mjölksyrad EKO KRAV

Peterslund
Färskvaror
Art.nr. 209434
FRP
1x2,5 kg
Kimchi i Hink

Kimchi i Hink

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 216947
FRP
1x3,3 kg
Ramslökkapris

Ramslökkapris

Menigo frukt & grönt
Färskvaror
Art.nr. 304688
KG
1xca10x100 g
Filter
  • Färskvaruhallen Menigo
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Hållbara val
Senaste nytt
Street Food på Menyn
Street Food på Menyn
Att äta ute är mer inne än någonsin. Du har väl inte missat vårt utvalda sortiment som passar utmärkt för street food. Fräsch kyckling, krispiga fries och viktiga tillbehör.
Gör ett större intryck
Gör ett större intryck
Vårens alla tillställningar som påsk, bröllop och sommaravslutningar finns ett gemensamt tema i mat, dryck och dukning. Vägen till en elegant borddukning behöver inte vara så svår. I alla fall inte om den kvalitetsmedvetna tar hjälpa av Dunis sortiment.
Mänskliga rätter från världens alla hörn
Mänskliga rätter från världens alla hörn
Under 2020-talet förväntas 25 % av de som bor i Sverige ha utländsk bakgrund och förväntningarna på vad som erbjuds inom restaurang och storkök kommer bara att öka.