Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Vit Pizza med Potatis och Pulled Vego [Orkla]

Receptkategori: Pajer, piroger, pizza
Vit eller röd pizza Kött eller Vego Variera och förhöj toppingen med nya och spännande ingredienser - här med Anamma® Pulled Vego, mascarpone, citron och hyvlad potatis!

(0 röster)
Vit Pizza med Potatis och Pulled Vego [Orkla]

Gör så här

Rör samman mascarpone, riven vitlök, citroncest, salt och hälften av parmesanen. Bred ut det över pizzabottnarna. Hyvla potatisen tunt på mandolin och lägg på pizzan. Baka pizzan 5 min på 250°C i förvärmd ugn. Ta ut pizzan och toppa med Pulled Vego och resten av parmesanen. Baka pizzan ytterligare 5 min på 250°C.

Du behöver

Pizzabotten 32cm EKO*
4 hgMascarpone 40%
20 gVitlök Pressad
1 hgParmigiano Reggiano, 24 månader*
1 stCitron Primofiori/Vernas Klass 1
2 hgKulpotatis Tvättad 35-40 mm Sverige
3 hgVego Pulled
5 gFlingsalt naturell

Energifördelning

19.0%51.9%29.1%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi757.73 kJ
Energi183.69 kcal
Fett14.19 g
varav
- mättat fett9.06 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0.02 g
Kolhydrat7.95 g
varav
- sockerarter3.14 g
- stärkelse0 g
Protein5.19 g
Salt0.3 g
Fiber2.24 g