Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (10 st)
Smörkniv svart plast (PP) 18cm

Smörkniv svart plast (PP) 18cm

Daloplast
Utrustning
Art.nr. 505593
Minsta beställning 1 st
Smörkniv vit plast (PP) 18cm

Smörkniv vit plast (PP) 18cm

Daloplast
Utrustning
Art.nr. 547166
Minsta beställning 1 st
Bordssked 198mm silvergrå bisfenolfri plast
Minsta beställning 1 st
Serveringssked Melamin Svart 29cm

Serveringssked Melamin Svart 29cm

BBM
Utrustning
Art.nr. 509150
Minsta beställning 1 st
Tesked silvergrå 134mm bisfenolfri plast

Tesked silvergrå 134mm bisfenolfri plast

Malko
Utrustning
Art.nr. 508689
Minsta beställning 1 st
Bordssked Polykarbonat Grå 198mm

Bordssked Polykarbonat Grå 198mm

Malko
Utrustning
Art.nr. 547042
Minsta beställning 1 st
Bordskniv Polykarbonat Grå 211mm

Bordskniv Polykarbonat Grå 211mm

Malko
Utrustning
Art.nr. 547040
Minsta beställning 1 st
Serveringssked melamin svart 21,5cm

Serveringssked melamin svart 21,5cm

BBM
Utrustning
Art.nr. 509151
Minsta beställning 1 st
Bordskniv silvergrå 211mm bisfenolfri plast
Minsta beställning 1 st
Kaffesked Polykarbonat Grå 134mm

Kaffesked Polykarbonat Grå 134mm

Malko
Utrustning
Art.nr. 547043
Minsta beställning 1 st
Filter
  • Material
  • Varumärke
  • Färg
  • Serier
  • Leverantör
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.