Varor (335 st)
Stripe Rocks Plastglas PC 35cl Ø93mm 98mm
Barcompagniet
Utrustning
Art.nr. 510292
Minsta beställning 18 st
Stripe Champagneglas PC Plast 18cl Ø50mm 235mm
Barcompagniet
Utrustning
Art.nr. 510295
Minsta beställning 6 st
Stripe High Ball Plastglas PC 40cl Ø78mm 152mm
Barcompagniet
Utrustning
Art.nr. 510298
Minsta beställning 12 st
Melamine Ätpinnar Svarta 26,75cm
Elite Global Solutions
Utrustning
Art.nr. 509916
Minsta beställning 10 st
Filter
- Säsong och högtid
- Material
Plast (195)
- Varumärke
Menigos egna varor (101)APS (60)Malko (44)Daloplast (11)Barcompagniet (8)Akvila (1)BBM (6)Bergqvist (2)Cambro (5)CJ Andersson (2)
Visa alla - Färg
Vit (51)Transparent (43)Svart (37)Mönstrad (17)Multi (19)Blå (14)Brun (6)Grå (8)Grön (14)Natur (11)Röd (7)Sand (8)
- Serier
Progress (32)Frida (17)Eco Line (9)Craft (12)Stripe (5)Asia Plus (2)Aura (8)Baja Sandstone (6)Balance (4)Cali Redwood (2)
Visa alla - Leverantör
Assheuer+pott Gmbh & Co.kg (60)Roltex Nordic AB (73)Steelite International Plc (92)Dalolindén AB (11)Merx Team AB (12)Bakers AB (1)Barcompagniet AB (8)Bergqvist Agenturer AB (3)Buhr Agenturer AB (43)C-w Karlstedt AB (1)
Visa alla - Gastronormmått
GN 2/4, 162x530 mm (7)GN 1/3, 325x176 mm (5)GN 1/1, 325x530 mm (5)GN 1/2, 325x265 mm (8)GN 1/4, 162x265 mm (2)GN 1/1-20, 530x325 mm (4)GN 1/1-65, 530x325 mm (3)GN 1/2-20, 325x265 mm (3)GN 1/2-65, 325x265 mm (3)GN 1/6, 162x176 mm (2)GN 1/9, 108x176mm (1)
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.