Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (175 st)
Moderno bordskniv 18/10 228mm
Minsta beställning 12 st

Moderno bordsgaffel 18/10 201mm
Minsta beställning 12 st

Stekgaffel 18/0 200mm
Minsta beställning 12 st

Gourmé bordsgaffel 205mm
Minsta beställning 12 st

Ami bordskniv 18/10 213mm
Minsta beställning 12 st

Baguette stonewashed bordsgaffel 206mm
Minsta beställning 12 st

Opera bordsgaffel 18/0 205mm
Minsta beställning 12 st

Chopin bordskniv 18/10 220mm
Minsta beställning 12 st

Chopin bordsgaffel 18/10 193mm
Minsta beställning 12 st

Import tårtgaffel 18/0 150mm
Minsta beställning 12 st

Austin stonewashed dessertgaffel 186mm
Minsta beställning 12 st

Import bordsgaffel 18/0 185mm
Minsta beställning 12 st

Ami bordsgaffel 18/10 196mm
Minsta beställning 12 st

Opera smörgåsgaffel 18/0 160mm
Minsta beställning 12 st

Esplanad stekgaffel 18/0 207mm
Minsta beställning 12 st

Palm Bordsgaffel 204mm
Minsta beställning 12 st

Casino kakgaffel 158mm
Minsta beställning 12 st

Admiral bordskniv 220 mm
Minsta beställning 12 st

Admiral bordsgaffel 197 mm
Minsta beställning 12 st

Chopin dessertgaffel 18/10 176mm
Minsta beställning 12 st

Chopin kakgaffel 18/10 153mm
Minsta beställning 12 st

Admiral smörgåsgaffel 156 mm
Minsta beställning 12 st

Barock bordsgaffel 18/0 205mm
Minsta beställning 12 st

Signum bordsgaffel 210mm
Minsta beställning 12 st

Filter
  • Material
  • Varumärke
    Visa alla
  • Serier
    Visa alla
  • Leverantör
Senaste nytt
Svea
Svea
Att använda leasing som finansieringsmodell har flera fördelar för dig och ditt företag. En av leasingens främsta styrkor är att det är en smidig finansieringsform.
Krav på god djurvälfärd
Krav på god djurvälfärd
Menigo vill medverka till en sund produktion av animaliska livsmedel. Därför är det viktigt att våra leverantörer säkerställer en god djuromsorg och följer den lagstiftning som råder.
Ett smakexperiment med Ludwig Tjörnemo & Johan Swahn
Ett smakexperiment med Ludwig Tjörnemo & Johan Swahn
Identiska rätter i olika presentationer skapar nya smaker. Vi tar reda på hur man kan maximera måltidsupplevelsen med hjälp av rätt miljö.