Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stavmixer Serie 4 ErgoMaster Rostfri Svart 1000 W med tillbehör

Stavmixer Serie 4 ErgoMaster Rostfri Svart 1000 W
med tillbehör
Minsta beställning 1 st
    • Leverantör: Bsh Home Appliances AB
    • Förpackning: 1x1 st
    • Minsta beställning: 1 st
    • Lev.artnr: MSM4B621
Beskrivning
Serie 4 Stavmixer ErgoMaster 1000 W Svart, antracit. Utmärkt resultat: Motorstyrka på 1000 watt. Högpresterande motor. Keramisk koppling med lång hållbarhet. Systemet Quattro-Blade med AntiSplash. Bekvämlighet / Rengöring: Dynamisk hastighetskontroll med intuitiv reglering sköts enkelt med ditt handgrepp. Låsknapp för enkel hantering. Ergonomiskt handtag med halkskydd. Byt tillbehör enkelt med utmatningsknapp och klickmekanism. Enkel rengöring tack vare diskmaskinsäkra delar. Material och design: Plasthölje av hög kvalitet. Speciellt designad för enkel reparation. Världens första keramiska koppling. Robust mixerfot i rostfritt stål. Alla plastdelar som kommer i kontakt med livsmedel är BPA-fria. Medföljande tillbehör: Mixerfot i rostfritt stål med systemet QuattroBlade. Hackare för kryddor, nötter, ost, kött och mycket mer (500 ml användbar storlek). Visp i rostfritt stål för att vispa grädde och äggvitor. Bägare för mätning och mixning.
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.