Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sifon iSi Cream Profi Whip för kalla produkter 50cl

Sifon iSi Cream Profi Whip för kalla 
produkter 50cl
Minsta beställning 1 st
    • Leverantör: A-l Trading AB
    • Förpackning: 1x6
    • Minsta beställning: 1 st
    • Lev.artnr: 1630
Beskrivning
iSi Cream Profi Whip Att världens bästa sifoner kommer från den österrikiska tillverkaren iSi är det inget snack om. De sätter standarden för vad du kan skapa med en sifon, och du får leta länge innan du hittar en kock värd namnet som skulle tänka sig att använda en annan. Det är en gedigen konstruktion i rostfritt stål gjord för professionellt bruk. Sifonen laddas med gaspatroner som skapar ett tryck i behållaren. Det här är ett av våra absoluta favoritredskap i köket. Den ger dig en frihet som öppnar upp för helt nya sätt att ta sig an smaker och texturer. Frågan man kan ställa sig ligger närmre ‘vad kan man inte göra?’ än motsaten – vi använder den till allt möjligt. Från kolsyrade frukter och perfekt vispad grädde till fluffiga puréer och en luftig sockerkaka som går på en minut i mikron. Du kan också förvara din fyllda sifon i kylen i flera dagar utan att innehållet blir dåligt. Den här sifonen klarar av kalla såser, emulsioner och smeter. Använd den inte till varma.
Senaste nytt
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.
Fredrik har knäckt koden
Fredrik har knäckt koden
Personal och chefer som mår bra, trivs och är engagerade – det var målet när Fredrik Eriksson lanserade programmet Krogkoden. Krogkoden innehåller internutbildningar, inspirationsdagar, rutiner och struktur som har hjälpt koncernen igenom krisen.