Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Creative Sifon Premium Rostfri Grön 0.5L

Creative Sifon Premium Rostfri Grön 0.5L
Minsta beställning 1 st
    • Leverantör: A-l Trading AB
    • Förpackning: 1x1 st
    • Minsta beställning: 1 st
    • Lev.artnr: 159116
Beskrivning
Creative Whip Premium 0,5 liter, wave green Låt din kreativitet flöda med iSi Creative Whip. Denna eleganta och mångsidiga sifon låter dig skapa fantastiska och konstnärliga verk i ditt kök. Oavsett om du är en professionell kock eller en entusiastisk amatör, kan du med denna sifon imponera på dina gäster med unika och vackra skapelser. iSi Creative Whip är tillverkad av slitstarkt och hållbart rostfritt stål av högsta kvalitet. Den har ergonomiska handtag och en säkerhetsventil som garanterar en säker och enkel användning. Ett lätt tryck på handtaget, och du får njuta av en fantastisk servering av kreativt skum. Den är också lätt att rengöra, eftersom alla delar kan tas isär och diskas i diskmaskinen. Denna modell och storlek finns i flera färger. Sifon i rostfritt stål Ergonomiskt handtag Säkerhetsventil Lätt att använda och rengöra Finns i flera färger Perfekt för professionella och amatörer Nyhet hos oss!
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.