Såsen som sätter guldkant på fiskmenynSåsen som sätter guldkant på fiskmenyn
Såsen sägs vara den viktigaste komponenten på tallriken. Med grädde från Arla som bas skapar du såser som både binder ihop och förhöjer smaker. Låt kocken Martin Moses, Årets Kock 2019, inspirera dig till att förnya dina fiskrätter med moderna gräddsåser.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristiderMat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.