Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (14 st)
Gräddfil 12%

Gräddfil 12%

Arla Ko
Färskvaror
Art.nr. 746732
FRP
1x2 l
Gräddfil 12% Laktosfri

Gräddfil 12% Laktosfri

Skånemejerier
Färskvaror
Art.nr. 212067
FRP
8x3 dl
Gräddfil 12%

Gräddfil 12%

Arla Ko
Färskvaror
Art.nr. 212061
FRP
6x1 l
Gräddfil 12%

Gräddfil 12%

Arla Ko
Färskvaror
Art.nr. 204684
FRP
8x5 dl
Gräddfil 10% Laktosfri

Gräddfil 10% Laktosfri

Valio
Färskvaror
Art.nr. 737216
FRP
1x5 l
Gräddfil 10% Laktosfri

Gräddfil 10% Laktosfri

Arla Pro
Färskvaror
Art.nr. 213112
FRP
1x1,8 l
Gräddfil 12%

Gräddfil 12%

Arla Ko
Färskvaror
Art.nr. 700590
FRP
1x5 l
Gräddfil 12% EKO KRAV

Gräddfil 12% EKO KRAV

Hjordnära
Färskvaror
Art.nr. 216987
FRP
1x2 kg
Gräddfil 12% EKO KRAV

Gräddfil 12% EKO KRAV

Arla Ko
Färskvaror
Art.nr. 205469
FRP
1x5 l
Gräddfil 12%

Gräddfil 12%

Skånemejerier
Färskvaror
Art.nr. 700296
FRP
1x5 l
Gräddfil 12%

Gräddfil 12%

Wapnö
Färskvaror
Art.nr. 205351
FRP
25x3 dl
Gräddfil 10% Laktosfri

Gräddfil 10% Laktosfri

Valio
Färskvaror
Art.nr. 126446
FRP
1x2 l
Gräddfil 12%

Gräddfil 12%

Arla Ko
Färskvaror
Art.nr. 214442
FRP
8x3 dl
Gräddfil 12% EKO KRAV

Gräddfil 12% EKO KRAV

Arla Ko
Färskvaror
Art.nr. 214444
FRP
8x3 dl
Filter
  • Färskvaruhallen Menigo
  • Säsong och högtid
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Fri från
  • Hållbara val
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.