Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Obehandlad

    Varor (8 st)
    T-bone Wagyu 6-7 Australien

    T-bone Wagyu 6-7 Australien

    Färskvaruhallen Menigo
    Djupfryst
    Art.nr. 413824
    KG
    1x8xca800 g
    KGD
    1xca800 g
    T-bone Wagyu 8-9+ Australien

    T-bone Wagyu 8-9+ Australien

    Färskvaruhallen Menigo
    Djupfryst
    Art.nr. 413825
    KG
    1x8xca800 g
    KGD
    1xca800 g

    T-bonestek Marmorerad Klass 3 Sverige

    Dalsjöfors
    Djupfryst
    Art.nr. 410970
    KG
    1x6xca800 g
    KGD
    1x800 g

    T-bone Tyskland

    Menigo kött
    Djupfryst
    Art.nr. 799261
    KG
    1xca450 g
    KGD
    1xca450 g
    T-bone Kviga 1 kg Sverige

    T-bone Kviga 1 kg Sverige

    Färskvaruhallen Menigo
    Djupfryst
    Art.nr. 412978
    KG
    1x6xca1 kg
    KGD
    1xca1 kg

    T-bone Hängmörad Reserva Sverige

    Färskvaruhallen Menigo
    Djupfryst
    Art.nr. 412451
    KG
    1x8xca1 kg
    KGD
    1xca1 kg

    T-bone Reserva Sverige

    Färskvaruhallen Menigo
    Färskvaror
    Art.nr. 213153
    KG
    1x6xca1 kg
    KGD
    1xca1 kg
    T-bone Kviga 1 kg Sverige

    T-bone Kviga 1 kg Sverige

    Färskvaruhallen Menigo
    Färskvaror
    Art.nr. 216467
    KG
    1x6xca1 kg
    KGD
    1xca1 kg
    Filter
    • Färskvaruhallen Menigo
    • Bransch och matkultur
    • Temperaturzon
    • Varumärke
    • Leverantör
    • Svenskt
    Senaste nytt
    Så tolkar du lagerstatus på dina varor
    Så tolkar du lagerstatus på dina varor
    Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
    Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
    Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
    Mat i kristider
    Mat i kristider
    Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.