Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Obehandlad

    Varor (8 st)

    Fläskbog Strimlad 4x1x1 Sverige

    Färskvaruhallen Menigo
    Färskvaror
    Art.nr. 733723
    KG
    1x4xca2,5 kg
    KGD
    1xca2,5 kg

    Fläskbog Sverige

    Färskvaruhallen Menigo
    Färskvaror
    Art.nr. 201317
    KG
    1x6xca2 kg
    KGD
    1xca2 kg

    Fläskbog Strimlad 4x1x1 Sverige

    Färskvaruhallen Menigo
    Djupfryst
    Art.nr. 412500
    KG
    1x4xca2,5 kg
    KGD
    1xca2,5 kg
    Fläskbog Strimlad 4x1x1 Sverige

    Fläskbog Strimlad 4x1x1 Sverige

    Färskvaruhallen Menigo
    Färskvaror
    Art.nr. 200415
    Bäst före 8 dec 2025
    KG
    1x4xca2,5 kg
    KGD
    1xca2,5 kg
    Fläskbog Strimlad 4x1x1 Sverige

    Fläskbog Strimlad 4x1x1 Sverige

    Färskvaruhallen Menigo
    Färskvaror
    Art.nr. 217055
    Bäst före 7 dec 2025
    KG
    1x4xca2,5 kg
    KGD
    1xca2,5 kg
    Fläskbog Strimlad 4x1x1 Sverige

    Fläskbog Strimlad 4x1x1 Sverige

    Färskvaruhallen Menigo
    Färskvaror
    Art.nr. 203808
    Bäst före 8 dec 2025
    KG
    1x5 kg

    Picnicbog Sverige

    Dalsjöfors
    Färskvaror
    Art.nr. 213698
    KG
    1x2xca7,8 kg
    KGD
    1xca7,8 kg
    Fläskbog Sverige

    Fläskbog Sverige

    Rosersbergs gård
    Färskvaror
    Art.nr. 216390
    KGD
    1xca5 kg
    KG
    1x1xca5 kg
    Filter
    • Färskvaruhallen Menigo
    • Säsong och högtid
    • Temperaturzon
    • Varumärke
    • Leverantör
    Senaste nytt
    Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
    Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
    Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
    Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
    Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
    Mat i kristider
    Mat i kristider
    Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.