Färs & färsprodukter
Varor (225 st)
Blandfärs 70/30 13% Sverige
Färskvaruhallen Menigo
Färskvaror
Art.nr. 200053
KG
1x4xca2,5 kg
KGD
1xca2,5 kg
Blandfärs 70/30 13% EKO KRAV Sverige
Färskvaruhallen Menigo
Färskvaror
Art.nr. 209683
KG
1x4xca2,5 kg
KGD
1xca2,5 kg
Blandfärs 70/30 13% EKO KRAV Sverige
Färskvaruhallen Menigo
Djupfryst
Art.nr. 408972
KG
1x4xca2,5 kg
KGD
1xca2,5 kg
Filter
- Färskvaruhallen Menigo
Egen_prod (114)
Egen produktionSasong_host (14)
Höstens sortimentSasong_var (7)
Vårens sortimentSasong_sommar (1)
Sommarens sortiment - Bransch och matkultur
Italienska_köket (1)
Italien
- Temperaturzon
Färskvaror (101)Djupfryst (124)
- Varumärke
Menigos egna varor (118)Färskvaruhallen Menigo (118)Scan (38)Just Cook it (5)Nacka Kött (7)Bergslagsdelikatesser (1)Carnex (3)Dafgårds (5)Danish Crown Professional (1)Ekvalls (1)
Visa alla - Leverantör
Servicestyckarna AB (118)Scan Sverige AB (34)Globe Foods AB (5)Atria Sverige AB (15)Nacka Köttprodukter AB (7)Bergslagsdelikatesser I Lindes (1)Carnex Kött & Chark AB (3)Danish Crown Sweden AB (3)Formalactis S.r.l. (1)Gröna Gårdar AB (1)
Visa alla - Svenskt
Kött från Sverige (37)Från Sverige (2)
- Hållbara val
Kravmärkt (11)Ekologisk (12)EU Ekologisk odling (5)
- Fri från
Glutenfri (3)Laktosfri (2)Fri från mjölk (1)Fri från soja (1)Utan griskött (1)Utan nötkött (1)
- Kosthållning
Halal (1)Nyckelhålsmärkt (1)
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.























