Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristiderMat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.
Twista till julbordet och låt det grönskaTwista till julbordet och låt det grönska
Twista till julbordet och förnya några traditioner. Ett spännande julbord som tar hänsyn till gästernas önskningar vinner alla på. Planera gärna för ett grönare upplägg med härliga smaker och färger utan att ge avkall på julens smaker.