Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Raggmunk Gluten & Laktosfri

Raggmunk Gluten & Laktosfri

Kungsörnen
Djupfryst
Art.nr. 408299
FRP
1x65x60 g
    • Leverantör: Lantmännen Cerealia ABFryst
    • Nettovikt: 3,9 kg
    • Lev.artnr: 142003
    • Koldioxidavtryck: 5.4 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Dubbelgräddad gluten- och laktosfri raggmunk gjord av en generös mängd lokalt odlad svensk potatis och svenska ägg med fantastiskt fin stekyta. Raggmunkar är en älskad husmansklassiker, dessa smakar precis som hemmagräddade och kan njutas av alla, även de som är laktos- och/eller glutenintoleranta. Raggmunken är tillagad av svensk lokalt odlad potatis och svenska ägg samt är producerade i Laholm i Sverige. De kan serveras med klassiska och traditionella tillbehör som stekt fläsk och lingonsylt, men kan kombineras i oändlighet. Vad sägs om att avnjuta dem med en klick vispad créme fraiche, finhackad lök, citron, dill och färska skalade räkor? Raggmunk är en bra mättande bas för dagens alla mål. Glutenfri-märkt med celiakiloggan för extra trygghet.
Märkningar
Glutenfri
Laktosfri
Överkorsade axet
KlimatavtryckCO₂e/kg
5.4kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 5.4 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.