Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mandrarossa Grillo Costadune

Mandrarossa Grillo Costadune

Mandrarossa
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 726355
FRP
6x75 cl
    • Leverantör: Nigab AB
    • Producent: Mandrarossa
    • Ursprungsland: Italien
    • Region: Sicilien
    • Druvsort: Grillo
    • Alkoholprocent: 13,5 volymprocent
    • Lev.artnr: 7315501
    • Koldioxidavtryck: 2.2 kg CO₂e/kg
Passar till
Fisk, sallad, grillade grönsaker, kyckling, ljust kött, pasta med skaldjur eller grillad svärdfisk.
Smakbeskrivning
Ett elegant och kryddigt vitt vin med doft av persikor, passion- och grapefrukt och inslag av citrus och mineraler. Smaken är frisk och har inslag av passionsfrukt och en viss örtighet med nyanser av äpplen och höstpäron.
Beskrivning
Om Sicilien har någon nationaldruva så är det ”grillo”. Det är en druva som älskar värme och klarar torka. Grillo Costadune är ett elegant och kryddigt vitt vin med doft av persikor, passion- och grapefrukt och inslag av citrus och mineraler. Grillo Costadune är ett kryddigt vin som passar utmärkt till lätta fiskrätter, sallader och rostade grönsaker. Det gör sig även utmärkt till kyckling och ljusare kött.
Märkningar
Vegan
KlimatavtryckCO₂e/kg
2.2kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 2.2 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
100 % växtbaserat och palmoljefritt
100 % växtbaserat och palmoljefritt
I Helsingborg har matfetter och margariner från varumärken som Flora och Lätta tillverkats i över 60 år och i september tog man ett stort steg genom att hela fabriken blev 100% växtbaserad.
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.
En förebild att ta rygg på
En förebild att ta rygg på
Anna Lind Lewin är för tredje året i rad aktuell som en av initiativtagarna bakom Stellagalan ¬- en gala vars ambition är stärka kvinnors yrkesval och lyfta fram kvinnliga förebilder inom den gastronomiska branschen.