Varor (1340 st)
John Servetthandduk Vit med Blå Rand 50x70cm
Fritz Magnus
Utrustning
Art.nr. 560008
Minsta beställning 10 st
Filter
- Säsong och högtid
- Storlek kläder
Onesize (49)L (81)C54 (31)C48 (33)C50 (33)5XL (3)C32 (3)C34 (10)C36 (10)C38 (10)
Visa alla - Material
Polyester (397)Bomull (119)Andra konstfiber (184)Linne (2)Nylon (1)Ull (19)
- Varumärke
Segers (1066)Sika (200)Fritz Magnus (23)Cederroth (9)LÖAB (2)Almedahl (1)Arctic (1)Bakers (1)Brynje (18)CJ Andersson (6)
Visa alla - Färg
Svart (580)Vit (311)Marin (80)Olivgrön (67)Blå (12)Beige (9)Brun (6)Grå (46)Grön (33)Ljusblå (21)Pepita (16)Randig (20)Röd (4)Sand (10)
- Leverantör
Segers Fabriker AB (1066)Sika Footwear A.s. (219)Franzen Textil I Kinna AB (23)Orkla Wound Care AB (9)Löab Lars Öqvist (2)Almedahls AB (1)Bakers AB (2)Bourgeat (1)Cja I Bredaryd AB (7)Dalolindén AB (2)Defour AB (2)Granberg Sverige AB (4)Nordic Business Association AB (2)
- Serier
Optimax (37)Cloud (28)Balance (12)Energy (20)Flex (15)Active (14)All Day Bistro (2)Arctic (11)Bubble (1)John (1)segers (20)Segers Green (14)Sprint (36)
- Storlek skor
44 (14)43 (13)42 (14)41 (14)40 (14)35 (6)36 (10)37 (13)38 (14)39 (13)45 (10)46 (9)47 (7)48 (6)49 (2)
- Fri från
EJ PVC (5)
- Märkning
Livsmedelsgodkänd (4)
- Målgrupp
Herr (10)
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.























