Varor (522 st)
Bodega Mini Glas Härdat 22,5cl Ø82mm 59mm
Bormioli Rocco
Utrustning
Art.nr. 578429
Minsta beställning 12 st
Bodega Medium Glas Härdat 37cl Ø85mm 91mm
Bormioli Rocco
Utrustning
Art.nr. 578428
Minsta beställning 12 st
Bodega Maxi Glas Härdat 50cl Ø88mm 121mm
Bormioli Rocco
Utrustning
Art.nr. 578427
Minsta beställning 12 st
Rock Bar Glas Stapelbart Härdat 27cl Ø82mm 89mm
Bormioli Rocco
Utrustning
Art.nr. 578420
Minsta beställning 6 st
Lyon glas stapelbart härdat 20cl Ø71mm 86mm
Bormioli Rocco
Utrustning
Art.nr. 578331
Minsta beställning 6 st
Filter
- Säsong och högtid
- Bransch och matkultur
Italienska_köket (10)
Italien
- Material
Glas (129)Härdat glas (52)
- Varumärke
Menigos egna varor (17)Bormioli Rocco (95)Arcoroc (73)Schott Zwiesel (51)Libbey (49)Arc (4)Barkonsult (11)Broadway (4)Chef & Sommelier (16)Duralex (18)
Visa alla - Färg
Transparent (161)Grön (5)Blå (7)Lila (4)Gul (3)Grå (2)Rosa (2)Natur (1)
- Leverantör
Arc France (97)Barkonsult AB (119)Bormioli Luigi S.p.a. (96)Zwiesel Fortessa Ag (74)Bayerische Glaswerke Gmbh (15)Assheuer+pott Gmbh & Co.kg (1)Bergqvist Agenturer AB (5)Blocho Impex AB (1)Briscapo AB (22)Cerve S.p.a. (5)
Visa alla - Serier
RIEDEL REST (21)Festival (8)Island (9)Bodega (3)Taste (6)Alca (1)Amelia (1)America 20s (1)Americas (6)Aspen (1)
Visa alla
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.