Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (10 st)
Pizzadelare Rostfri/Plast Ø10cm

Pizzadelare Rostfri/Plast Ø10cm

APS
Utrustning
Art.nr. 508865
Minsta beställning 1 st
Pizzaspade rostfri med trähandtag

Pizzaspade rostfri med trähandtag

Dorre Home
Utrustning
Art.nr. 509087
Minsta beställning 1 st
Pizzaspade Trä 47x36cm

Pizzaspade Trä 47x36cm

Exxent
Utrustning
Art.nr. 508856
Minsta beställning 1 st
Pizzaskärare Bio Rostfri Vit 22cm

Pizzaskärare Bio Rostfri Vit 22cm

GastroMax
Utrustning
Art.nr. 514652
Minsta beställning 6 st
Pizzaspade aluminium 28x25cm

Pizzaspade aluminium 28x25cm

Exxent
Utrustning
Art.nr. 508858
Minsta beställning 1 st
Jäslåda till Pizzadeg 60x40cm

Jäslåda till Pizzadeg 60x40cm

APS
Utrustning
Art.nr. 511159
Minsta beställning 1 st
Pizzaborste med skrapa 127 cm

Pizzaborste med skrapa 127 cm

Exxent
Utrustning
Art.nr. 505175
Minsta beställning 1 st
Lock till Pizzadeglåda 511159 60x40cm

Lock till Pizzadeglåda 511159 60x40cm

APS
Utrustning
Art.nr. 511160
Minsta beställning 1 st
Pizza Pan Flat Bred Aluminium Rim 33cm

Pizza Pan Flat Bred Aluminium Rim 33cm

GenWare
Utrustning
Art.nr. 511140
Minsta beställning 1 st
Brödspade Plywood 32x48cm

Brödspade Plywood 32x48cm

Korgboet
Utrustning
Art.nr. 513126
Minsta beställning 10 st
Filter
  • Bransch och matkultur
  • Material
  • Varumärke
  • Färg
  • Leverantör
  • Serier
Senaste nytt
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.