Varor (22 st)
Kantin perforerad med handtag rostfri GN 1/2x150
Patina
Utrustning
Art.nr. 506165
Minsta beställning 1 st
Kantin perforerad med handtag rostfri GN 1/1x150
Patina
Utrustning
Art.nr. 506160
Minsta beställning 1 st
Kantin perforerad med handtag rostfri GN 1/2x100
Patina
Utrustning
Art.nr. 506164
Minsta beställning 1 st
Kantin utan Handtag Perforerad RostfriGN 1/1x40mm 5L
Patina
Utrustning
Art.nr. 500453
Minsta beställning 1 st
Kantin perforerad med handtag rostfri GN 1/2x200
Patina
Utrustning
Art.nr. 506307
Minsta beställning 1 st
Kantin perforerad med handtag rostfri GN 1/2x40
Patina
Utrustning
Art.nr. 506162
Minsta beställning 1 st
Kantin perforerad med handtag rostfri GN 1/1x65
Patina
Utrustning
Art.nr. 506159
Minsta beställning 1 st
Kantin perforerad med handtag rostfri GN 1/1x200
Patina
Utrustning
Art.nr. 506161
Minsta beställning 1 st
Kantin perforerad med handtag rostfri GN 1/1x100
Patina
Utrustning
Art.nr. 506306
Minsta beställning 1 st
Kantin perforerad med handtag rostfri GN 1/2x65
Patina
Utrustning
Art.nr. 506163
Minsta beställning 1 st
Kantin Perforerad med Handtag Rostfri GN 2/3x100mm
Idesta
Utrustning
Art.nr. 500027
Minsta beställning 1 st
Filter
- Gastronormmått
GN 1/2, 325x265 mm (10)
- Material
Rostfritt (19)
- Varumärke
Menigos egna varor (1)Patina (19)EHG (1)Idesta (2)
- Leverantör
Patina AB (19)Menigo (1)Idesta Foodtech AB (2)
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.





















