×
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Menigo
Utforska sortiment
Inspireras
Bli kund
Logga in
Mat
Skafferiet
Sås & dressing
Asiatiska såser
Övriga asiatiska såser
Övriga asiatiska såser
Varor (9 st)
Gallerivy
Listvy
Gallerivy
Populärast
Jämförelsepris
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Publiceringsdatum
Klimatavtryck
: lågt till högt
Ny!
Populärast
7.1 kg CO₂e/kg
Sesamdressing
Kewpie
Kolonial
Art.nr. 127375
FRP
6x210 g
Köp (Logga in)
6.7 kg CO₂e/kg
Shichimi Togarashikrydda
S&B
Kolonial
Art.nr. 127304
FRP
30x300 g
Köp (Logga in)
6.7 kg CO₂e/kg
Kimchi Sås
Kikkoman
Kolonial
Art.nr. 127831
FRP
6x975 ml
Köp (Logga in)
6.7 kg CO₂e/kg
Sweet & Sour Sås
Happy Buddha
Kolonial
Art.nr. 795469
FRP
2x2 l
Köp (Logga in)
Grön Chilisås med Yuzu
Yamajirushi
Kolonial
Art.nr. 128782
FRP
12x148 ml
Köp (Logga in)
6.8 kg CO₂e/kg
Korean Style Fermented Chili Sauce
Santa Maria
Kolonial
Art.nr. 128114
FRP
4x2,4 kg
Köp (Logga in)
6.7 kg CO₂e/kg
Sweet & Sour Extra Ananas
Bens
Kolonial
Art.nr. 112585
FRP
6x450 g
Köp (Logga in)
6.7 kg CO₂e/kg
Tom yum original
Hermans
Kolonial
Art.nr. 125526
FRP
4x2,6 kg
Köp (Logga in)
0.4 kg CO₂e/kg
Jordnötssås Gado Hink
Flower Brand
Kolonial
Art.nr. 721862
FRP
1x5 kg
Köp (Logga in)
Filter
Varumärke
Kewpie
(1)
Kikkoman
(1)
Happy Buddha
(1)
S&B
(1)
Santa Maria
(1)
Bens
(1)
Hermans
(1)
Flower Brand
(1)
Yamajirushi
(1)
Leverantör
Werners Gourmetservice AB
(4)
Arvid Nordquist Hab
(1)
Haugen-gruppen AB
(1)
Santa Maria AB
(1)
Mars Sverige AB
(1)
Param Para AB
(1)
Växtbaserat
Vegan
(2)
Vegetarisk
(1)
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.