Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (11 st)
Côte de Boeuf 800 g Wagyu Australien

Côte de Boeuf 800 g Wagyu Australien

Färskvaruhallen Menigo
Djupfryst
Art.nr. 413258
KG
1x5xca800 g
KGD
1xca800 g
Côte de Boeuf Kviga 500g Sverige

Côte de Boeuf Kviga 500g Sverige

Färskvaruhallen Menigo
Djupfryst
Art.nr. 412979
KG
1x10xca500 g
KGD
1xca500 g

Entrecôte Sågad TG Uruguay

Färskvaruhallen Menigo
Djupfryst
Art.nr. 411959
KG
1x32xca250 g
Tomahawk Sågad Wagyu Australien

Tomahawk Sågad Wagyu Australien

Färskvaruhallen Menigo
Djupfryst
Art.nr. 413301
KG
1x12xca1kg
KGD
1x6xca1kg
Côte de Boeuf Kviga 500g Sverige

Côte de Boeuf Kviga 500g Sverige

Färskvaruhallen Menigo
Färskvaror
Art.nr. 216470
KG
1x10xca500 g
KGD
1xca500 g

Côte de Boeuf 500 g Miguel Vergara Spanien

Färskvaruhallen Menigo
Färskvaror
Art.nr. 215179
KG
1x9xca500 g
KGD
1xca500 g
Tomahawk Sågade Wagyu Australien

Tomahawk Sågade Wagyu Australien

Färskvaruhallen Menigo
Färskvaror
Art.nr. 216857
KG
1x2xca6 kg
KGD
1xca6 kg
Côte de Boeuf Kviga 800g Sverige

Côte de Boeuf Kviga 800g Sverige

Färskvaruhallen Menigo
Färskvaror
Art.nr. 217424
KG
1x10xca800 g
KGD
1xca800 g

Entrecôte Sågad The Black Uruguay

Färskvaruhallen Menigo
Djupfryst
Art.nr. 412187
KG
1x32xca250 g
Côte de Boeuf Kviga 800g Sverige

Côte de Boeuf Kviga 800g Sverige

Färskvaruhallen Menigo
Djupfryst
Art.nr. 414005
KG
1x10xca800 g
KGD
1xca800 g
Entrecôte Wagyu Skivad A5 Japan

Entrecôte Wagyu Skivad A5 Japan

Carnimex Wagyu
Djupfryst
Art.nr. 414095
KG
1x30xca250 g
Filter
  • Färskvaruhallen Menigo
  • Temperaturzon
  • Varumärke
  • Leverantör
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.
Fredrik har knäckt koden
Fredrik har knäckt koden
Personal och chefer som mår bra, trivs och är engagerade – det var målet när Fredrik Eriksson lanserade programmet Krogkoden. Krogkoden innehåller internutbildningar, inspirationsdagar, rutiner och struktur som har hjälpt koncernen igenom krisen.