Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (5 st)

Mellankalv Hare 3 Ribbad EU

T-Boer
Färskvaror
Art.nr. 202234
KG
1x6xca2,5 kg
KGD
1xca2,5 kg

Gödkalvhare 2-ben Oputsad EU

T-Boer
Färskvaror
Art.nr. 799689
KG
1x6xca2 kg
KGD
1xca2 kg

Kalvhare Kort Nederländerna

T-Boer
Djupfryst
Art.nr. 409013
KG
1x6xca1,5 kg

Gödkalvhare Eye of Loin EU

T-Boer
Färskvaror
Art.nr. 200296
KG
1x6xca1,3 kg
KGD
1xca1,3 kg
Kalvytterfilé Sverige

Kalvytterfilé Sverige

Gudruns
Färskvaror
Art.nr. 216748
KG
1x5xca2,5 kg
KGD
1xca2,5 kg
Filter
  • Bransch och matkultur
  • Temperaturzon
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Kosthållning
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.