Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Inner- & ytterlår

Varor (6 st)

Mellankalv Innanlår Nederländerna

T-Boer
Färskvaror
Art.nr. 210764
KG
1x4xca4 kg
KGD
1xca4 kg

Gödkalvinnanlår utan Kappa EU

T-Boer
Färskvaror
Art.nr. 726056
KG
1x6xca3 kg
KGD
1xca3 kg

Kalvinnanlår Tyskland

Menigo kött
Djupfryst
Art.nr. 410242
KG
1x6xca3 kg
KGD
1xca3 kg
Kalvinnanlår Rosékalv Sverige

Kalvinnanlår Rosékalv Sverige

Gudruns
Färskvaror
Art.nr. 216743
KG
1x4xca3,3 kg
KGD
1xca3,3 kg
Kalvytterlår Sverige

Kalvytterlår Sverige

Gudruns
Färskvaror
Art.nr. 216746
KG
1x3xca4 kg
KGD
1xca4 kg
Innanlår utan Kappa Rosékalv 8-12m Nederländerna
KG
1x3xca6,4 kg
KGD
1xca6,4 kg
Filter
  • Bransch och matkultur
  • Temperaturzon
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Kosthållning
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.